Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


nedeľa 10. septembra 2017

Sila Slovanov je SLOVO, sila človeka je SRDCE

Milí priatelia,

zakaždým sa veľmi poteším, keď niekto má podobné názory ako ja. Moje názory na život poznáte z tohto blogu. Pod mojim úvodom je channelling naživo o Slovanoch,
o našom chránenom území, o našej sile Slova. O našich hodnotách, o našich pokladoch. Toto bohatstvo treba v sebe objaviť a tešiť sa z hojnosti, ktorú máme. Každý sám za seba a okolo seba niečo pekné a užitočné vytvárať pre seba, pre svojich blízkych, pre svoje okolie. Nemusia to byť žiadne hrdinské činy. Žiadna megalománia, na ktorú nestačíme. Stačia drobné milé skutky, niekomu v niečom pomôcť, pozdraviť s úsmevom, zasadiť kvietok pre radosť všetkých, poupratovať okolie bydliska, vtáčikom na zimu urobiť kŕmidlo, niekomu niečo užitočné darovať, poslúžiť, upokojiť, ... písať užitočné články do blogu, vytvárať užitočné videá na You Tube, povedať pekné Slovo, lebo Slovo je náš dar sily. Slovom a skutkami meníme svet k lepšiemu. Keď porovnáte moje články s týmto channelingom, zistíte, že informácie mi idú zrejme z rovnakého zdroja. Ja neviem. Nevenujem tomu pozornosť. Sadnem a píšem. Príde inšpirácia a vytvorím. Neskúmam odkiaľ to ku mne chodí. Skúmam len, či to súzvučí s mojim srdcom.
Keď sa potom stretnem s podobnými názormi, tak sa moja aura rozjasní od radosti ...
😇 

No tak si vypočujte channeling, aj keď je o Čechách, platí to aj pre nás Slovákov
a vôbec Slovanov. Je dobré si občas vypočuť názor z vtáčej perspektívy, aby sme sa vymanili zo zbytočných naprogramovaných starostí.



Aj tento rozhovor je zaujímavý, hlavne poučný, že len srdce nás ochráni,
počúvať svoje srdce a nič sa nám nestane,
neznásilňovať tretie oko, nie je to bezpečné,
radšej neužívať žiadne omamné látky


Toto som ja Janka, 


fungujem cez srdce

a ENERGIU SRDCA prejavujem:


centrom krku

automatickým písmom do blogu o tom, ako môže život vyzerať inak, zdieľaním mojich životných skúseností, vedomostí a postojov,

písaním vašich analýz a štúdií, 

láskavými verbálnymi aj neverbálnymi prejavmi


a centrom materiálneho sakrálu

tancovaním, teda prejav pocitov v hmote, objatím, pohladením

 a tvarovaním hmoty cez prúdiacu energiu zo srdca 

či už v skutočnosti niečo vytvorím, 

alebo pre vás virtuálne tvorením projektov, 

VŠETKO MI TO PRÚDI ZO SRDCA:



Kanál pulz- 2/14

Tantrický kanál – usmernenie sexuálnej a materiálnej energie cez lásku do vyšších sfér. Brána 14 je sila materiálnych zdrojov a brána 2 je vnímavosť na smer a účel. V kritických situáciách človek vie ukázať smer druhým. No treba rešpektovať stratégiu – reakciu.
Tento kanál je známy ako strážkyňa kľúčov.
Kanál kŕmi sakrálnu silu v bránach 2-14, ktorá je bránou vodiča, rovnako ako sa riadi naše telo 
v priestore.
Tento kanál transformuje životnú energiu do vyšších sfér skrze lásku. Obraz 14 je brána silových schopností, najmä v materiálnych zdrojoch a 2 je brána vnímavosť na smer a účel. V kombinácii dáva tento kanál potenciál ukázať smer druhým.
Brána 2 je vnímavá a je najviac Yin (ženská) brána, pokiaľ ide o smer v strede srdca.  Kanál Pulz je individuálny kanál, teda mutatívny a pracuje v načasovaní, ktoré nie je pravidelné a pevné v logike alebo abstrakcii. Jednotlivec vždy dáva ostatným príklad, čo robí. V každom druhu katastrofy človek s týmto kanálom by mohol získať pozornosť všetkých a povedať: "Poznám cestu. Ak chcete, môžete ma nasledovať". A potom je na nich, či pôjdu, kanál sa o nich viac nestará.
Vo chvíli, že premena je pripravená (pulz je zapnutý), má potenciál k posilneniu ostatných. Majte na pamäti, toto posilnenie nie je zakorenené v podpore alebo v zdieľaní. Kanál nie je kolektívny alebo kmeňový. Čisto mechanickým spôsobom kanál hovorí: "Môžem vám pomôcť prežiť, ale pôjdete na vlastnú päsť. Nebudem vás niesť. Ja vám len dám vedieť, čo budem robiť ...  - chystám sa ísť touto cestou." Ako kanál generátora, reaguje dať smer vyššej úrovni. Neustále zdokonaľuje naše smerovanie, ktoré, ak sa to stane v reakcii, je to vždy ten správny smer. Jedinec "vie" smer, môže užitočne posilniť ostatných, ale čaká ako generátor alebo manifestujúci generátor na príležitosť reagovať.
V bráne 14 - Zručnosť byť neustále v pohybe vo vašom smere.
Je to smer evolúcie a môže byť veľmi úspešný na materiálnej úrovni, povaha brány 14 - držanie vo veľkej miere. Tradícia I-Ching je, že sa jedná o automobil, ktorý môžete preťažiť, je plný tovaru. To je obrovská sila a zručnosť. Ak sa pozriete pozorne,  je to brána energie zručností, ako používať silu na jedinú vec, byť neustále v pohybe len vo vašom smere.
Čo to znamená byť 2-14. Ak je to jediná definícia vo vašom grafe,  máte jediný spôsob ako viete, že ste v správnom smere, ak budete reagovať. V opačnom prípade nemôžete ísť nikdy správnym smerom.
Pýtajte sa sami seba: "Je to spôsob ako ísť?" Ak sakrál odpovie "Hm", tak nechoďte.
A ak niekto potrebuje poznať niečo od vás a vy reagujete pozitívne, prinášate mu evolučný smer. A pre seba vo svojom vlastnom živote budete musieť počkať, aby ste rozpoznali a reagovali na to, čo je správny smer pre vás. 
Inými slovami kanálu 2-14 musí byť ponúknutý bufet príležitostí, aby rozpoznal, na ktorý z nich reagovať tak, že môže byť jeho smer.
Dôležité je, že 2-14 funguje správne v závislosti od vášho typu a to je vec, ktorú si treba uvedomiť 
o povahe evolučného smeru. Povaha evolúcie je, že neprebieha len so skokmi po celú dobu. To je dôvod, prečo je naozaj symbolom nášho evolučného procesu. Inými slovami, ide o impulz.
Povaha 2-14 a jej smer je, že ide ruka v ruke a ide ruka v ruke a ide ruka v ruke a ide ruka v ruke 
v rovnakom smere, ako jedinec, ktorý má rovnaké raňajky každé ráno. Ide ruka v ruke, ide ruka v ruke, ide ruka v ruke a potom v pulze v medzipriestore naraz príde mutácia a potom vznikne nový evolučný smer.

Kanál inšpirácie - 1/8

Kanál inšpirácie. Akustický a verbálny kanál. Tvorivý hlas jednotlivca, ktorý vie, že môže kreatívne prispieť a uspieť. Vzor kreativity. Vyjadrenie seba samého s preukázaním jedinečnej kreativity. Jeho úlohou je posilniť druhých. Je to najkreatívnejší spôsob akustického a verbálneho vyjadrenia. Je to individuálna verbálna kreativita. Vyžaduje však uznanie a pozvanie, aby mohol správne fungovať.  (napr. Pavaroti, Carreras).
Je to zabávač, ktorý dá ostatným sebadôveru, že aj oni dokážu sa naučiť hrať na hudobný nástroj, alebo spievať, tancovať, jednoducho žiť. Týmto hlasom môže zmeniť životy iných. Je to kanál, ktorý jediný poskytuje samostatný tvorivý hlas, takže je nutné, aby človek počúval sám seba a počúval sám seba ako o sebe hovorí. Tento kreatívny vzor posilňuje alebo oslabuje ostatných a to je jeho veľká sila a tvorivosť. No aby to dosiahol, musí čakať na uznanie.
Kanál kreativity 1 je najviac "jang" a silne premenlivá sila v I-ťing, takže keď sa k nemu pristupuje cez kanál 8, má potenciál zmeniť životy všetkých, kto ho počúva. Dôležité je vedieť, aký je typ s akou stratégiou. Či má čakať na pozvanie, alebo reagovať na podnet alebo sám iniciovať rozprávanie, vyjadrovanie.

Kanál ľudského poznania - 13/33
Kanál ľudského poznania – človek ide do sveta, potom sa vráti do svojej dediny, rodiny a zdieľa svoje poznatky. Sú to spomienky. Každá autobiografia a biografia bola napísaná týmto kanálom. Človek menej robí a viac počúva, aby sa veľa dozvedel. Predpokladá to úspech, uznanie a pozvanie. Po stáročia je podporované ľudské poznanie, ktoré sa zhromažďovalo, udržiavalo pri živote a potom odovzdávalo ďalším generáciám. Ľudia s týmto kanálom by mali na konci dňa popremýšľať nad tým, čo zažili, aby sa mohli poučiť zo svojich skúseností a potom ísť von a zdieľať to, čo sa naučili. 

Ako fungujete vy? Neviete? Urobím vám s láskou štúdiu Human design, alebo Osobnú analýzu, alebo projekt domova či pracoviska, projekt záhrady, s láskou vám navrhnem váš dom.



Napíšte mi:  jankag888@gmail.com


Budem sa na vás tešiť. 

                                           Janka

Toto viem pre vás urobiť:







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára