Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


nedeľa 24. januára 2016

Posilnenie a ochrana človeka


Milí priatelia,

každý z nás chce svoju životnú cestu napĺňať čo najlepšie. No často je to práve tá najťažšia vec. Hlavne vtedy, keď si na križovatkách života nevieme poradiť. Potom hľadáme pomoc u priateľov, modlíme sa, prosíme. Ale koho? Niekto sa obracia na anjelov, niekto na Ježiša Krista. No zabudli sme na to, že v sebe, v našom telesnom chráme máme vzácneho prevzácneho hosťa - Ducha Svätého.
Hľadajme radu u Neho. Sám nám radiť nemôže, musí nám dávať slobodu 
v rozhodovaní. Ale keď sa s ním skontaktujeme a vložíme svoje starosti do Jeho rúk, rád nám pomôže, poradí, vnukne myšlienku.
On Duch Svätý je v nás, je stále s nami - je to ten najsilnejší a najvzácnejší ochranný amulet. Otvorte mu svoje srdiečko, čaká na to.


Samozrejme obdivujeme aj to, čo náš Stvoriteľ stvoril tu na Zemi. Aké vzácnosti
v materiálnom svete pre nás pripravil. Jednou z nich sú minerály. Odpradávna boli predmetom skúmania, aj stupňom majetnosti či moci. Kráľovské koruny boli vykladané rubínmi a smaragdmi. Kráľovné nosili šperky vykladané drahými kameňmi. Paláce boli obložené mramorom. Nebol to len honos, ale aj účel.
My už vieme, že každý minerál má svoje špecifické vyžarovanie, svoje vibrácie, ktoré pôsobia na okolie, teda aj na človeka.

Pripravila som pre vás schému, podľa ktorej sa môžete sami rozhodnúť, na ktorej ruke budete nosiť aký náramok alebo či budete nosiť náhrdelník z liečivého kryštálu. Každý z nich očisťuje konkrétnu čakru, harmonizuje tok našich energií. To znamená, že ak máme niekde blok, prejavuje sa to na našom duševnom stave a na našom správaní navonok. Na našom vyžarovaní. Takýto blok nám môže robiť problémy pri hľadaní lásky, so zdravím, s vitalitou, so šťastím, s hojnosťou v každej oblasti.
A to nechceme, však?

Na jeho odblokovaní môžeme použiť tri energetické dráhy, ktoré prechádzajú našim telom zdola nahor a to vľavo, vpravo a v strede. Na týchto dráhach môžeme posilniť rôzne aspekty nášho života nosením šperkov z liečivých kameňov a spolu s našimi myšlienkami môžeme dosiahnuť to, čo si vrúcne bez poškodenia zúčastnených želáme. Zásada je, že treba najprv odblokovať najnižšiu zablokovanú čakru a potom ísť postupne nahor. 

Ľavá strana tela - mesačný kanál -  je spojená s našim vnútorným Ja. Ak potrebujeme urobiť zmenu v našom vnútri, môžeme nosiť liečivý náramok na ľavej ruke. Ide hlavne
o zmenu neefektívnych až škodlivých návykov, o naše ubíjajúce emócie, o našu slabú motiváciu. Náramok na ľavej ruke spolu s vašimi pozitívnymi afirmáciami vám pomôže prekonať seba samého a urobiť vo svojom vnútri potrebné zmeny. Nosením náramku na ľavej ruke absorbujete energiu kameňa, prijímate jeho liečivé a ochranné účinky.  

Pravá strana tela - slnečný kanál - riadi naše konanie navonok. Posilňuje našu schopnosť si veci plánovať a robiť opatrenia. Náramok na pravej ruke nás posilní
v našej produktivite, tvorivosti, v našom vhodnom a múdrom konaní, vyjadrovaní
a správaní navonok tak, aby sme žili čestne, súcitne, šťastne a v hojnosti. Účinky liečivého náramku prenášate tak na iných, iných liečite. 

Treba si nájsť čas na seba, upokojiť sa, v samote nad sebou meditovať, popremýšľať, vyciťovať čo vo vašom živote nie je vporiadku.

Ak ste plní nepokoja, strachu, zlosti, tak treba nosiť náramok na ľavej ruke.

Ak máte v živote chaos, neviete sa sami seba zmanažovať v čase, neviete plánovať, máte veľa práce, veľa projektov, neviete sa materiálne zabezpečiť, neviete sa rozhýbať, alebo chcete pomôcť iným, treba nosiť náramok na pravej ruke.

Ak vám vadí náramok, dajte si kamienok do vrecka na tú stranu tela, ktorú potrebujete posilniť. 

Tieto dráhy môžete použiť aj pri meditácii - držať minerál v tej ruke, ktorú dráhu potrebujete posilniť, či vnútorný svet, alebo prejav navonok. Kamienky si môžete vyberať účelove, ale aj intuitívne. Obyčajne sa človeku páči ten kameň, ktorý práve potrebuje pre svoj osobný rozvoj. 

Dráha stredom tela - pomáha v duchovnom raste. Keď sú energie vyrovnané, zavládne vnútorný pokoj.
Liečivý náhrdelník alebo prívesok na zlatej retiazke pomôže zharmonizovať energie
v tele, odstrániť prípadné blokády a podporiť vzostup energií od koreňovej čakry až po čakru korunnú.
Akýkoľvek z odporúčaných kryštálov budete nosiť okolo krku, bude podporovať vašu duchovnú cestu.

Systém NOC a DEŇ
Niekto si dáva náramok na noc na ľavú ruku, aby ho ochraňoval. V noci, keď spíme, sme najviac zraniteľní zlými energiami. Preto je dobré sa takto ochraňovať.
Cez deň si potom dá náramok na pravú ruku a vysiela do okolia liečivé energie.

Systém DNU a VON
Niekto nosí náhrdelník alebo prívesok pod odevom na tele. Vstrebáva tak jeho liečivú energiu.
Niekto nosí náhrdelník alebo prívesok na odeve a vysiela tak jeho energiu.


Ja nosím non stop zlatú retiazku a na nej zavesený horský krištáľ pod odevom. Ochraňujú ma
a posilňujú. Je to taký univerzálny amulet. Tiež mám rada ametyst a ruženín. Ametyst mám aj pod vankúšom.
Špice z horského krištáľu a ametystu a anjelske krídla, ruženín, čierny turmalín, tigrie oko, citrín a ďalšie krištáli mám pri PC, keď vám robím analýzy a projekty. Sú mojou ochranou, vitalitou, srdečnosťou, inšpiráciou, vnuknutím. A samozrejme si zapálim sviečku v ruženínovom svietniku a naň si položím náhrdelník z ametystu alebo ruženínu. Podľa mojej nálady.
Aj šperky z týchto minerálov nosím náramok raz na ľavej ruke, inokedy na pravej, náhrdelník raz ukrytý, inokedy na blúzke. Podľa intuície, pocitu, potreby.

A v tomto novom čínskom roku mám aj selenit.
Ten som dostala v tvare srdiečka od Ježiška:) V roku 2016 je minerál numero uno! Človeka čistí a ochraňuje pred energiami v tomto roku.

Chcete vedieť viac? Napíšte mi vaše meno, priezvisko a dátum narodenia. Pošlem vám vašu analýzu pre rok 2016. Stojí len 5 €. Súčasťou je aj ošetrenie a stimulácia energií v interiéri pre tento rok.


Mnohé mám ako rodinné striebro, zdedené od otecka, bol banský inžinier.
Najradšej by som mala osobnú jaskyňu vytvorenú z takýchto kryštálov. Mala som sa narodiť do paláca. Bol by celý z mramoru, mramor pohlcuje žiarenia. Denné miestnosti by boli jantárové, citrínové, z horského krištáľu, nočné miestnosti by boli zo šungitu, ametystu a ruženínu. 

Ani kresťanom kamienky nie sú cudzie. Môžu si zakúpiť ružence ako náhrdelník alebo ako náramok  zhotovené z rôznych liečivých kamienkov.


                               horský krištáľ                                         ruženín
  


Nezabudnite svoje amulety pravidelne očisťovať pod tečúcou vodou, nabíjať na slnku alebo pri mesiaci. A dať im svoj zámer! Aby pre vás pracovali v súlade s vašimi múdrymi túžbami.
Ich nabíjanie je dôležité. Inak sa začnú nabíjať vašou životnou energiou a budú vás oslabovať.

Ak by ste chceli vedieť, pred čím si dávať pozor v roku 2016 a ako sa pred tým ochrániť, napíšte mi:


- meno, priezvisko a dátum narodenia


Analýza jedného človeka stojí len 5 € a jej súčasťou je aj ošetrenie interiéru na rok 2016.


(Nižšie je sľúbená schéma. Treba dole na lište obrázok posunúť doľava, aby ste ho videli celý.
Pod schémou je ešte jedna pomôcka.)

 Teším sa na vás. 
                               Janka



Modlitba je komunikácia smerom von... 
Ruky sú zopnuté do trojuholníka a prsty smerujú hore - čo je symbol ohňa.


Meditácia je komunikácia smerom dovnútra ...
Tu je pomôcka ako rozvibrovať, posilniť potrebnú čakru -
tiahlym spevom slabík a držaním rúk a prstov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára