Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


sobota 11. októbra 2014

Deti a závislosť

Milí priatelia,

je mnoho tém, o ktorých vám chcem napísať. Ale problém, s ktorým sa mi zverila moja zákazníčka a priateľka, sa ma vnútorne silne dotkol. Preto napíšem pár slov o našej mládeži, o našich deťoch.

Sú to veľmi vnímavé bytosti. Tento svet sa ich mimoriadne dotýka. No každý tento človiečik reaguje na svet inak. Jedna skupina ho chce urobiť krajším. Sú to bojovníci, duše, ktoré ostali aj v dospelosti prebudené. Nič ich neodradilo, nič ich nemohlo zastaviť, otupieť. Chcú Lásku, mier, chránia matičku Zem.

Suvereno - Všetci sme jedno



Aj druhá skupina túži po Láske, ale svoju dušu má uväznenú. Okolo nášho domu chodí zo školy jeden chlapec. Stále má na ušiach slúchadlá, nič nevníma, len nahlas repuje, vykrikuje, seba nepočuje, ale tá jeho duša sa takto prediera na povrch cez tie nánosy programov, zákazov, počítačových závislostí. Častokrát si zastane, vôbec nič nevnímajúc, pred náš dom a kričí spolu s tými slúchadlami. To je ukážka zombíka.
Ja neviem, či to rodičia nevidia, ako ho môžu nechať takto uväzneného...


Suvereno - Sloboda



Alebo som videla v nákupnom centre skupinku dievčat. Sedeli síce spolu, ale každá čumela mlčky do svojho mobilu. A to nie minútu - dve. Aj po hodine som šla okolo a oni stále mlčky čumeli.  Chápete to? Naprogramované bytosti. Uväznené duše. Nie že by prežívali prítomnosť, tešili sa, že sú spolu, bavili sa, smiali sa. Nie. Duchom neprítomné uväznené v závislosti.


Suvereno - Radosť


Viete, ako sa človek dopracuje k depresii? 
Ak je na niečom alebo niekom závislý a nemôže to mať.
Nezávislá slobodná duša je šťastná.
Ste šťastní?
Alebo ste v depresii?
Zbavte sa závislosti.


Vypočujte si tohto repera. Je veľmi poučný a múdry. Nezničte svojim deťom ich sny. Keď sú malí a mladí, tak oni počujú hlas svojej duše a vedia, čo majú robiť. Čo ich baví, čo robia radi. Podporte ich talenty. Nerobte zo svojich detí zobmíkov. A aj vy nimi prestaňte byť. Buďte tvoriví.


Revolta



Rodičia napomínaním, aby dieťa prestalo čumieť celý deň do počítača, nič nezmôžu. Hlavne, ak je to už tinedžer. Treba ho prebudiť, nabudiť na nejaký cieľ, na nejaký zmysel života. Na radosť zo života. Na radosť zo skutočného života. Nám to nebolo treba, my sme nemali počítače. Doma nás ani nevideli. Stále sme boli vonku
s kamarátmi.

Suvereno - Molnárová - Bláznovstvá


Suvereno - Osprostená mládež



Skúste vo svojom regióne vyhľadať nejakú skupinku ich rovesníkov, ktorí sa zaoberajú niečim zmysluplným, čo by vaše dieťa zaujalo. Napríklad mladých ochranárov prírody, ochranárov zvierat, pomoc zvieracím útulkom, alebo pomoc starým ľuďom. Alebo
k mladým astrológom, archeológom, turistom a pod.
Každý to svoje dieťa najlepšie poznáte. Viete, čo by ho mohlo baviť. A skúsiť ho nenásilným spôsobom dostať do takejto partii. Lebo len svojim rovesníkom uverí.


A čo môžete najviac urobiť vy, rodičia?

Modliť sa za svoje dieťa.



A najlepšie na miestach, kde je silná uzdravujúca energia. Mojim miestom sú Staré hory, staré pútnické miesto. Miesto zázračné, uzdravujúce, pomáhajúce. Za každého člena rodiny sa pomodlím, zapálim za každého jedného sviečku. Prijmem tú úžasnú silnú energiu, aby som vládala ďalej rozdávať lásku a nádej. Naberiem si zo studničky vodu do fliaš a doma ju popíjam ako liek.


                     Svedectvá o zázrakoch
 

Na toto miesto chodia aj iní liečitelia a modlia sa za toto zázračné miesto. 
Aj sa som veľmi vďačná.



Raj 

A vôbec, príroda je náš lekár. Od malička som liezla stále po stromoch. Stromy potrebujem. Aj dnešná prechádzka sa bez nich nezaobišla.




Spomeň si, kto si

Ak má vaše dieťa aj horšie známky, tak sa svet nezrúti. Kto kedy bude v praxi kontrolovať, aké boli. Dnešné deti už nevedia memorovať, učiť sa naspamäť básničky a kvantum učiva, ktoré nebudú nikdy potrebovať. A ak aj áno, tak si to vyguglujú.

Nech si radšej rozvíjajú svoj talent, vtedy im bude dušička rásť. 
Budú mať radosť zo života a z nich aj radosť ich okolie. 
Budú šťastní a užitoční.


Tak sa staň. Amen.




Mládež - toto je IN - pridajte sa k Revolte



Nech sa darí



Vladis feat. Nicole  - Žijem pre moment





















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára