Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


sobota 6. júla 2013

Živá strava, zázračný nápoj, chudnutie, liečenie rakoviny, očista obličiek

Mailom mi prišiel návod, ako správne jesť ovocie. S týmto článkom sa stotožňujem. Moja mamička mala tiež rakovinu a veľmi jej pomáhala surová živá strava. Poradil jej to jeden starý kňaz, ktorý sa celý život zaoberal liečením rakoviny a ovládal sedem cudzích jazykov, v ktorých čítal odbornú literatúru. Mamička odmietla chemoterapiu. Pol roka bola na živej strave a cítila sa veľmi dobre. Robila si rôzne šaláty a pila čerstvé šťavy. Pamätám si, že najviac používala cviklu a mrkvu. Potom postupne jedla uvarené zemiaky, ryžu a neskôr bežnú stravu. Akonáhle sa začala cítiť horšie, zase prešla na živú stravu. Vydržala tak žiť 18 rokov. Dožila sa skoro 80 rokov.

No v prvom rade je potrebné žiť v zdravom prostredí. Predchádzať ochoreniu. Ak už nastúpilo, tak treba analyzovať seba aj domácnosť a vytvoriť zdravé prostredie. Bez toho sa môžete liečiť a liečiť...
Vždy upadnete do pôvodného stavu. Lebo stále na vás pôsobí to isté prostredie. 

Napíšte mi:  jankag888@gmail.com

Urobím vám projekt na vašu domácnosť tak, aby ste žili v zdravých energiách. 


Článok


Všetkým mojím drahým priateľom
Prajem Vám zdravý život

Anil Jhingan



Jedenie ovocia

Dr. Stephen Mak je môj priateľ z BSF kurzu.
Povedal mi že liečil pacientov s rakovinou neortodoxným spôsobom a mnoho z nich vyliečil.
Vysvetlil mi, že používa slnečnú energiu na vyliečenie pacientov.
Verí v prírodné liečenie. Pozrite článok nižšie.

Drahá Shereen,
ďakujem za email o ovocí a džúsoch. Je to jeden zo spôsobov liečenia rakoviny.
Môj úspech pri liečení je asi 80%.
Pacienti s rakovinou by nemali umierať. Liek na rakovinu je objavený.
Ide o to, či tomu veríte alebo nie.
Je mi ľúto stoviek pacientov, ktorí umreli pri konvenčnej liečbe.
Ďakujem a Allah Vám požehnaj.
Dr. Stephen Mak


Jedenie ovocia...

My všetci si myslíme, že jesť ovocie znamená kúpiť ho, očistiť a len tak hodiť do úst. Nie je to také jednoduché, ako si myslíte. Je dôležité vedieť kedy a ako ho jesť.

Aký je správny spôsob jedenia ovocia?
Znamená to nejesť ovocie po jedle! Ovocie by sa malo jesť na prázdny žalúdok.
Ak tak jete ovocie, bude to hrať hlavnú rolu pri detoxikácii, dodávajúcu vám veľkú dávku energie na chudnutie a iné životné aktivity.
Ovocie je veľmi dôležité jedlo.
Povedzme, že zjete dva krajce chleba a potom plátok ovocia. Ovocie je pripravené ísť rovno cez žalúdok do čreva, ale je mu v tom zabránené.
Medzitým všetko jedlo hnije a kvasí a mení sa na kyselinu. V minúte, keď príde ovocie do kontaktu s jedlom a tráviacimi šťavami, celá masa jedla sa začne kaziť.
Takže prosím, jedzte ovocie na prázdny žalúdok alebo pred jedlom! Počuli ste ľudí sa sťažovať- vždy keď zjem melón, tak si grgnem, keď zjem durian, žalúdok sa mi nafúkne, keď zjem banán, musím utekať na WC, atď- nič z toho sa nestane, keď zjete ovocie na prázdny žalúdok. Ovocie sa mieša s iným jedlom a produkuje plyn a preto sa váš žalúdok nafúkne.

Šedivenie vlasov, plešatenie, výbuchy nervozity a tmavé kruhy pod očami - nič z toho sa nestane, keď jete ovocie na prázdny žalúdok.
Pomaranč a citrón nie je kyselinotvorný, pretože všetko ovocie sa stáva alkalické v našom žalúdku, podľa Dr. Herberta Sheltona, ktorý o tomto robil výskum. Ak ste si osvojili správne jedenie ovocia, poznáte tajomstvo krásy, dlhovekosti, zdravia energie, šťastia a normálnej váhy.

Keď chcete piť džús, pite len čerstvý, nie z fľaše. Nepite ani ohrievaný džús. Nejedzte upečené ovocie, pretože vôbec nedostanete živiny. Dostanete len chuť. Pečenie ničí všetky vitamíny.
Ale jesť celé ovocie je lepšie než piť džús. Ak máte piť džús, pite ho pomaly po dúškoch, pretože ho musíte nechať zmiešať zo slinami, než ho prehltnete. 

Môžete ísť na 3 dňovú rýchlu očistu tela ovocím. Jedzte len ovocie a pite len džús počas 3 dní a budete prekvapení, keď vám vaši priatelia povedia ako žiarivo vypadáte!

KIWI
Malé ale mocné. Je dobrým zdrojom draslíka, magnézia, vitamínu E a vlákniny. Obsahuje dvakrát toľko vitamínu C ako pomaranč.

JABLKO
Jablko denne vás udrží od doktora?
Hoci jablko obsahuje málo vitamínu C, má antioxidanty a flavóny, ktoré podporujú aktivitu vitamínu C čo pomáha znížiť riziko rakoviny infarktu a mŕtvice.

JAHODY
Ochranné ovocie. Jahody majú najvyššiu celkovú silu antioxidantov medzi ovocím a chránia telo pred ochorením rakovinou, upchatím ciev voľnými radikálmi.

POMARANČ
Najsladšia medicína. Jedením 2-4 pomarančov denne sa chránite pred chrípkou, vysokým cholesterolom, obličkovými kameňmi a znižuje riziko vzniku rakoviny.

VODNÝ MELÓN
Najchladnejší hasič smädu. Skladá sa z 92% vody, ktorá je zabalená vo vysokej dávke glutatiónu, čo pomáha imunitnému systému. Tiež obsahujú lykopén proti rakovine. Obsahujú aj vitamín C a draslík.

GUAVA A PAPAYA
Najvyššia cena za vitamín C. Sú jednoznačnými víťazmi v súťaži o obsah vitamínu C.
Guava je tiež bohatá na vlákninu, ktorá pomáha pri prevencii zápchy. Papaya je bohatá na karotén, ten pomáha na očí.


Pitie studenej vody po jedle = rakovina!

Veríte tomu?? Pre tých, ktorí radi pijú studenú vodu, tento článok je pre Vás. Je príjemné dať si šálku studenej vody po jedle. Avšak, studená voda stuží olejnaté veci, ktoré ste zjedli. Spomalí to trávenie. Keď tento kal zreaguje s kyselinou, rozbije sa a bude rýchlejšie absorbované črevom, ako normálne jedlo. Rýchlo sa premení na tuky a povedie to k rakovine. Najlepšie je piť horúcu polievku alebo teplú vodu po jedle.


Priebeh infarktu:

Ženy by mali vedieť, že symptómom každého infarktu je bolesť ľavého ramena. Majte sa na pozore pred intenzívnou bolesťou v čelustiach. Nikdy nemusíte mať bolesť v hrudníku pri infarkte. Intenzívne potenie je tiež príznak. 60% ľudí, ktorí mali infarkt v spánku, sa neprebudili. Bolesť v čelustiach vás môže upozorniť na infarkt. Buďme opatrní a majme sa na pozore. Čím viac toho vieme, tým väčšiu šancu máme na prežitie.

Kardiológ povedal, že keď ten, kto dostal tento email, ho prepošle 10. ľuďom, môže si byť istý, že zachránil aspoň jeden život.


Ja by som doplnila tento článok o dva poznatky:

- každé ovocie či zeleninu treba riadne rozžuť na kašu a premiešať so slinami. Ak budete prehltávať väčšie kúsky, začnú vám v žalúdku kvasiť, aj keď v ňom nemáte inú potravu. Ovocie sa tak stane kyselinotvorné. Všimnite si, že malé detičky pomaly a dôkladne žujú každú potravu. Len mamičky sa ponáhľajú, tak ich nútia jesť rýchlejšie, čo je veľmi zlý návyk. Každé jedlo treba riadne rozžuť.

- ak príde niekomu nevoľno, nikdy mu nedávajte piť nápoj s bublinkami, mohli by ho zabiť. Len obyčajnú čistú vodu.


Zázračný nápoj:


Tento zázračný nápoj existoval už pred mnohými rokmi, kedysi ho prírodní liečitelia v Číne odporúčali chorým. Istý pán Seto dokázal, že nápoj funguje tým, že sa sám vyliečil zo svojej choroby, z rakoviny pľúc. Pán Seto tvrdí, že nápoj mu odporúčal jeden slávny čínsky herbológ. Pil ho tri mesiace a jeho zdravie sa obdivuhodne zlepšilo, preto sa rozhodol tento zázrak zdravej výživy zverejniť.

Je to výživa dostupná naozaj pre každého a s minimálnymi výdavkami, preto chce pán Seto upútať pozornosť tých, čo trpia nejakým druhom rakoviny, alebo hocakou inou chorobou, upozorniť ich na tento zázračný nápoj (ktorý chráni organizmus pred rakovinou a inými chorobami), aby sa uzdravili. Podľa neho tento zázračný nápoj „brzdí rozvoj rakovinových buniek tým, že posilňuje obranyschopnosť organizmu (imunitu)”.

Z čoho sa nápoj vyrába?

Recept je veľmi jednoduchý, potrebujete len:

1 cviklu
2 mrkvy
1 jablko




Postup:
Všetko treba poriadne umyť, očistiť, nakrájať na malé kúsky a zmixovať s trochou minerálky. Môžete použiť mixér, prípadne „Frud Juicer”. Komu sa žiada, môže pridať aj trochu citrónu, aby mal nápoj občerstvujúcejšiu chuť. Nápoj treba vypiť hneď po príprave, neskladovať!

Kedy piť tento nápoj?

Hneď ráno a na prázdny žalúdok! O hodinu by ste sa mali naraňajkovať. 
Ak chcete, aby sa výsledky dostavili rýchlo, pite nápoj dvakrát denne:
Jeden pohár ráno a druhý pred 17.00 h.
Je dôležité, aby ste nápoj vypili hneď po jeho príprave, nikdy to nebudete ľutovať!


Tento zázračný nápoj účinkuje pri nasledujúcich ochoreniach:

1. zabraňuje vzniku rakovinových buniek/už vzniknutým zabraňuje sa ďalej rozvíjať,
2. chráni pred chorobami:
    a) pečene,
    b) obličiek
    c) pankreasu,
    d) tiež pred vredmi.
3. a) Posilňuje pľúca,
    b) chráni pred infarktom srdca a vysokým krvným tlakom.
4. Posilňuje imunitný systém.
5. Je dobrý na:
    a) oči (zrak),
    b) odstránenie červených alebo unavených očí, alebo pocit sucha v očiach.
6. a) Zlepšuje fyzickú kondíciu,
    b) odstraňuje bolesti svalov.
7. Odstráni z tela škodlivé látky:
    a) pomáha sa vyprázdniť, (zabraňuje zápche),
    b) pokožka bude zdravá a žiarivá, pomáha aj pri akné.
8. Pomôže pri infekcii v hrdle.
9. Tlmí menštruačné bolesti.
10. Odstráni sennú nádchu.

Tento nápoj nemá žiadne vedľajšie účinky a má vysokú výživnú hodnotu. Je tiež veľmi účinný, ak potrebujete schudnúť. Ak dodržíte správny postup, už asi po dvoch týždňoch si uvedomíte, že váš imunitný systém sa (aj vďaka jablkám) zlepšil.




Cviklu môžete niekedy naradiť aj surovým zemiakom. 




      





Ak kupujete ovocie a zeleninu v obchodoch, tak si ju dajte nabiť slnečnou energiou. 


Alebo takýto nápoj:
http://varecha.pravda.sk/recepty/cviklovy-elixir-na-odlahcenie-fotorecept/23408-recept.html


Zdravé nápoje:
http://zdravie-chudnutie.blogspot.sk/search/label/ZDRAV%C3%89%20N%C3%81POJE


Zdravé šaláty:

http://zdravie-chudnutie.blogspot.sk/search/label/CHUDNUTIE%20BEZ%20HLADU


Očista pečene (presný postup nájdete aj v článku - Živly liečia)

http://www.youtube.com/watch?v=g3aLGl3SbKY


Uzdrav sa sám
http://www.youtube.com/watch?v=37xmoRhDGRc




ČISTENIE OBLIČIEK PETRŽLENOM


Roky sa míňajú a naše obličky filtrujú krv od soli, od rôznych jedov a od všetkého, čo znečisťuje naše telo.
Po čase sa soľ nahromadí a je tak predmetom na čistenie a liečenie.
Ako môžeme zvládnuť tento problém?

Je to veľmi ľahko:
Kúpte jednu kytičku petržlenu, umyte ju, potom ju porežte na malé kúsky, hoďte ich do hrnca, zalejte čistou vodou, povarte  desať minút a nechajte vychladnúť. Potom vývar prefiltrujte, nalejte do čistých fliaš a vložte do chladničky.
Môžete použiť aj sušenú vňať - 4 lyžičky sušenej vňate krátko variť v 250 ml vody.

Užívanie : piť jeden pohár na deň.
Výsledok uvidíte v moči, že soľ a ostatné nahromadené nečistoty vychádzajú
z vašich obličiek a aj sami zbadáte rozdiel a budete sa cítiť ako nikdy predtým.
Petržlen je známy ako najlepší prostriedok na čistenie obličiek a je prirodzený.


Petržlenový koktail

Lahodný nápoj pre vaše zdravie sa hodí na teplé letné dni. Z hrsti petržlenovej vňate otrhajte lístky a vložte ich do mixéru. K lístkom pridajte 1/3 olúpaného citrónu, lyžicu medu a 400 ml studenej vody. Všetko dôkladne rozmixujte. Koktail nalejte do pohárov, ozdobte plátkom citrónu a podávajte.



O živej strave:

 http://www.chudnutie-ako.sk/bmi/



Veľa zdravia
                                  Janka



Ak sa chcete o sebe dozvedieť viac, tak vám môžem urobiť analýzu osobnosti. Toto sa inde nedozviete. Váš osobný živel vám môže spôsobiť nadváhu či akúkoľvek inú chorobu spojenú s vašim živlom. Dozviete sa to v analýze. Stojí len 15 €.

Ak máte pocit, že váš domov vám neprospieva, urobím vám projekt, ktorý je zameraný hlavne na zdravie, ale aj na šťastie a hojnosť.
Váš domov vám môže spôsobovať nadváhu, ale aj akúkoľvek inú chorobu. Chcete to odhaliť?

napíšte mi na adr.:   jankag888@gmail.com

PREČÍTAJTE SI VŠETKY ČLÁNKY V MOJOM BLOGU!





1 komentár:

  1. Od roku 1995 dobre ovládam alternatívnu medicínu ( liečenie surovou stravou ) teoreticky aj prakticky. Tieto vedomosti som nadobudol z kníh MUDr. Ferdinanda Bartu a Dr. Kristine Nolfi, z kníh, ktoré nie sú v predaji aj z internetu. Som im veľmi povďačný za ich teoretické vedomosti. Na základe ich teoretických vedomostí som predbehol a prelomil medicínu, čo sa týka v liečení a hlavne v liečení zákerných chorôb. Medicína takú liečbu nedokáže preto, lebo vysokoškoláci medicíny sa na školách neučia o liečení surovou stravou, to preto, lebo ide o konkurenčnú a najúčinnejšiu liečbu bez vedľajších a nežiadúcich účinkov, táto liečba je na 100% účinná. Medicína lieči liekmi, farmaceutické ( chemické ) liečivá poškodzujú orgány, a to : obličky, pečeň, pankreas a žlčník, - hlavne obličky neznášajú farmaceutické ( chemické ) liečivá, táto liečba farmaceutickými ( chemickými ) liekmi nedokáže vyliečiť hlavne zákerné choroby ako je : rakovina, žalúdočné vredy, kŕčové žily a iné zákerné choroby, liečba farmaceutickými ( chemickými ) liekmi je účinná na 10% . Na prvom mieste je liečba surovou stravou preto, lebo je to liečba veľmi účinná. Na druhom mieste je liečba farmaceutickými ( chemickými ) liekmi ako " umelá liečba " ktorú vykonáva medicína..Je veľký rozdiel liečiť choroby surovou stravou alebo liekmi - dá sa to ľahko dokázať na preventívnej prehliadke pacientov po liečbe surovou stravou a po liečbe na farmaceutických ( chemických ) liečiv, ktorú vykonáva medicínska liečba. Alternatívna medicína ( liečenie surovou stravou ) sa vykonáva a rýchle rozširuje vo všetkých krajinách sveta. Čo sa týka chorôb, dá sa dokázať, že zdrojom na všetkých chorôb je strava živočíšneho pôvodu.
    Na záver : Je pravda, že ak by sa všetci ľudia zdravo stravovali, to by skrachovala medicína, výrobcovia liekov, pekárne, mäsokombináty a iní výrobcovia.

    Preto že nemám možnosť prísť ku peniazom, hľadám sponzora na vybavenie potrebných dokladov, rôzne povolania, ochrannú známku, zmluvy so zdravotnými poisťovňami a iné veci, aby som mohol oficiálne liečiť choroby, s alternatívnou medicínou ( liečenie surovou stravou ) Neštátne zdravotnictvo.


    Vypracoval : Ferenc Marián V Prešove dňa : 21. 12. 2016 Upravené : 19. 2. 2017

    Kontakt : alternativna_medicina@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť