Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


streda 16. januára 2013

Lietajúce hviezdy 2013 - živly a domáce prostriedky

Skôr než začnete rozmýšľať nad ošetreniami ročných lietajúcich hviezd, tak si pozrite články - Pôdorys a paláce a Ročné lietajúce hviezdy 2013. Pre vás, ktorým som robila projekt pre vaše priestory a máte ich už zharmonizované, tak táto pomôcka je určená hlavne vám. Aj pre vás, ktorým projekty robili iní majstri Feng shui. Vám ostatným odporúčam, aby ste sa zverili do mojich rúk. Aby ste nemali vo svojich priestoroch chaos živlov a s nimi i chaos v živote. 

Podľa obrázkov vidíte, že vaša domácnosť je plná živlov, ktoré môžete použiť na ošetrenie či stimulovanie lietajúcich hviezd. Stačí predmety očistiť od starých opotrebovaných energií - pod tečúcou vodou, zasypaním soľou na noc, nabitím na Slnku, zapálením sviečky, vonných tyčiniek, hraním na tibetskej spievajúcej miske, zvonením zvončeka, tlieskaním rúk. Sami si vyberte, čo sa na čo hodí. 

Vyupratujte svoje priestory pred 4. februárom 2013. Odstráňte z priestorov, čo tam nepatrí a v prvom rade nasaďte účinné lieky na negatívne energie. To je priorita, aby ste sa v tomto roku vyhli nevítaným udalostiam. 
Až potom môžete uvažovať o príjemných veciach a umiestňovať si stimulátory na dosiahnutie vašich úspechov a novoročných predsavzatí. Je to na vašej kreativite, na vašom cítení, ale dodržujte potrebné živly v jednotlivých palácoch. 




































Vchodové dvere - ak cez ne letí do priestorov pozitívna energia, tak prechod cez ne je výborným stimulátorom. Ak negatívna, tak ich riadne ošetrite a zachovajte kľud.

Okná - v roku 2013 často otvárajte okná na juhu a na severe, ak ich tam podľa palácov v dome, v byte či na pracovisku máte. 

Osadenie domu a tvár domu - aj toto je dôležitý ukazovateľ a nie je jedno, aká energia bude prúdiť z hlavného smeru do nehnuteľnosti. 

Obývačka a iné frekventované miestnosti - ak budú prúdiť dobré energie, tak sa tu čo najviac zdržujte, najmä ak sa jedná o palác na juhu alebo na severe. V ostatných smeroch sa zdržujte čo najmenej alebo potichu. 

WC a kúpeľňa - ak do týchto priestorov letia pozitívne energie, tak zatvárajte poklop na WC a prikrývajte odtok na umývadle, aby vám energie neunikali dole kanálom. Unikali by vám vaše príležitosti. 
Ak sem letia negatívne energie, tak naopak, nechajte odtoky a poklopy otvorené, nech odídu dole kanálom. 


Okrem uvedených energií, pôsobia aj ďalšie. Stačí, ak si zapamätáte, že v roku 2013 sa nemáte pozerať smerom na juhovýchod, bude tam sídliť energia, ktorá to nemá rada. Ani v tomto smere nevykonávať hlučné práce či iné hlučné správanie. 
Tiež sa nemáte otáčať chrbtom k východu, aby vás tamojšia energia nenapadla od chrbta. Treba sa jej postaviť čelom.  Tiež nerušiť hlukom energiu, ktorá bude sídliť na severozápade. 
Tieto smery si zapamätajte a kdekoľvek budete, tak ich využite. Budú vám nápomocné. Niekto by napísal, že budete zvýhodnení pri obchodných rokovaniach, ale to už je prístup manipulácie.




© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED











Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára