Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


štvrtok 17. januára 2013

Kam investovať v roku 2013, móda a iné



Rok vodného Hada nám do životov prinesie neočakávané zmeny. Je to tým, že had je tajuplný. Mnohé veci skrýva a prejaví sa nečakane. Preto je múdre počítať s čímkoľvek a nezľaknúť sa. Naopak, prijať veci a udalosti s nadhľadom a premeniť ich na príležitosti k dobrým zmenám.
Veci sa budú javiť inak, ako v skutočnosti sú. Ale v konečnom dôsledku pôjde o pozitívnu zmenu, o zvlečenie starej kože a omladenie, o oslobodenie od starej nefunkčnej záťaže. 





Vodný Had prináša vodu v podobe emócií a súcitu. Je to prirodzené, pretože v tomto roku lietajúce hviezdy majú dupľovanú silu a to nie len tie priaznivé, ale aj tie škodlivé. Najmä ak ide o negatívne zemské energie. Tie prinášajú negatívne udalosti v súvislosti s pôdou, zemou a s  nehnuteľnosťami. Veľa ľudí bude potrebovať súcit a pomoc.

Na druhej strane je to rok výhodných investícií do nehnuteľností. Najmä v oblastiach, kde ich ceny značne poklesli. Západné krajiny, najmä USA, sú v tomto roku pod hviezdou strát. Sú astronomicky zadĺžené, doláre tlačili bez krytia zlatom, padol trh s nehnuteľnosťami. Oplatí sa tam kúpiť domy i pozemky. Ak chcete rekreačné oblasti, tak Florida či Kalifornia sú tie pravé. 

Napríklad zemitá hviezda # 2 hovorí, že nehnuteľnosti poklesnú v krajinách na juhozápade a zemitá hviezda # 5 hovorí o strednej Európe. V týchto krajinách sa oplatí investovať do nehnuteľností, do pôdy, do ostrovov, do budov. A zároveň chrániť a zveľaďovať životné prostredie. Množstvo nehnuteľností na predaj má Španielsko, Portugalsko, Grécko, Taliansko. 




Voda prinesie aj prehĺbenie intuície. Bude nám potrebná, aby sme dokázali udalosti predvídať a vedieť sa podľa toho zachovať. Preto budú potrebné a vyhľadávané meditácie, zahĺbenie sa do seba a zo svojho JA čerpať informácie. Niektorí budú hľadať potrebné informácie zvonku, budú sa modliť k svojim svätým a žiadať o potrebnú pomoc. Preto vnímajte pozorne svoj vnútorný hlas a vnímajte aj vonkajšie znamenia. Povedú vás.
Biela, čierna a fialová - mystické farby čistoty a meditácie.





Ľudia narodení v znamení Hada sú elegantní, majú radi krásne prostredie, hodnotnú kultúru. Je to spoločnosť na vysokej úrovni. Aj tento rok 2013 sa bude niesť v tomto duchu. Kto máte umelecké sklony, talent pre umenie, tak je to čas pre vás a pre vašu peňaženku. Píšte knihy, maľujte, tancujte, spievajte, vyrezávajte, modelujte. Ľudia budú viac vyhľadávať umelecké predmety a umelecké podujatia.






Nezabudnite svoj domov oslobodiť od zbytočností. Je na to teraz najlepší čas. Súcit nech vás pri tom sprevádza a darujte veci ľuďom, ktorí ich budú potrebovať.

Obnovte si šatník. Prichádza elegancia. Kreativita módnych návrhárov a elegancia má v tomto roku otvorené dvere. Zmeňte svoj imidž. Schudnite, zmeňte účes i outfit.





Etiketa odievania:

V tomto roku je aktuálna červená farba ako farba šťastia. Vôbec ohnivé farby ako oslava šťastných udalostí, ako je napríklad stretnutie životnej lásky, svadba, narodenie dieťatka, a podobne. 




Modrá farba komunikácie osobnej i virtuálnej, osobné stretnutia i na sociálnych sieťach, vnútornej i vonkajšej, meditácie i modlitby. Hľadanie svojej životnej cesty a zmysluplnej kariéry.




Strieborná a zlatá farba v podobe šperkov ako posilnenie svojho postavenia, ale tiež na ochranu vzťahov v rodine, s priateľmi, kolegami a tiež ochranu zdravia ženy v roku 2013. Preto zlatníci so svojim jemným umením budú mať v tomto roku zelenú. Zlaté šperky, aj z bieleho zlata, tiež strieborné šperky budú vás podporovať vo vašom postavení a zároveň ochraňovať pred nízkymi energiami a chorobami. Prsteň u mužov na ľavej ruke, u ženy na pravej. 

Začiatkom každého roku je vhodné si zaobstarať alebo nechať darovať novú peňaženku aj s tromi čínskymi mincami v nej. Ale aj eurá či doláre nie sú na zahodenie:) V tomto roku bude zlatá či strieborná peňaženka ochraňovať ženy, aby mali dosť peňazí a mužov v ich postavení a stúpaní po kariérnom rebríčku. V týchto farbách si môžete zaobstarať aj  vizitkár,  pero,  mobilný telefón, tabatierku, kabelky. 




V roku 2013 by ženy nemali zabúdať na zdravotnú prevenciu. Nevynechať pravidelné zdravotné prehliadky. Zdravo sa stravovať a chrániť si tráviaci systém. Chrániť sa pred chorobami. K prevencii vám dopomôžu aj kovové amulety tekvičky Wu lou, dvojité šťastie či nekonečný uzol šťastia v podobe príveskov. Tento rok ženy nemajú nosiť šperky s kamienkami, len čistý kov. U mužov to neplatí. 






Je to aj rok cestovania. Ak si plánujete kúpiť auto, tak šťastné farby pre tento rok sú: červená, modrá, strieborná, zlatá, biela. 








Nezabudnite hlavne investovať do svojho bývania. Tento rok je na to ako stvorený. Skultúrnite si ho, zharmonizujte. Oslovte bytových dizajnérov, ktorí poznajú prírodné zákony a vedia vám ich vniesť do vášho príbytku, aby ste sa v ňom cítili bezpečne a príjemne. Elegancia bývania spojená s ochranou zdravia a šťastia je v roku 2013 prioritou. 




Hľadáte šťastie, zdravie a úspech?

Som tu pre vás!




© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára