Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


piatok 31. augusta 2012

Očista duše I.


Opäť moja obľúbená téma. Ale teraz trošku inak. Nedávno som stretla jednu známu, ktorá sa mi sťažovala na dcéru. Kedysi úspešnú, teraz bez záujmu o čokoľvek. Vraj ani byt si neuprace... O nič nemá záujem. Je doma, nezamestnaná. A včera mi telefonovala moja priateľka, že nemá na nič čas. Má rozbehnutých veľa aktivít a nestíha. Nemá čas ani na meditácie, na modlitbu, na seba...
Je náročná doba. Neboli sme zvyknutí, aby sme ostali doma, bez práce. Ale keď sa pozriete na dejiny ľudstva, vždy to bolo náročné. Nevzdávajte sa! Nie sme žiadne obete. Sme tvorcovia svojho šťastia. Viete aké bohatstvo ste teraz dostali? Máte to, čo iní nemajú. Máte čas! Začnite sa venovať svojim záľubám. Doteraz nebolo kedy. Robte to, pri čom je vašej duši dobre. Ona to potrebuje. Je to váš talent, ktorý rozvíjajte a uvidíte, časom vás aj uživí. A venujte sa meditáciám, modlitbám. Pomáhajte iným. Budete mať obrovský náskok v tejto uponáhľanej dobe, ktorá si práve vyžaduje viac duchovný život. 
Ale aby ste sa dostali z letargie, treba urobiť jednu vec: Vyhrnte si rukávy 
a začnite upratovať. Uprataním príbytku a jeho okolia si upracete aj v hlave. Myšlienky sa vám vyjasnia, duša rozjasní. A svet bude oveľa krajší. 
Dnes je spln na to ako stvorený. Ale aj cez víkend bude ešte jeho sila pôsobiť. 
Kde začať? 
Ja fungujem celý život na systémoch. Zavediem systém a ten si potom funguje svojim naprogramovaným životom. A keď je prekonaný, prestáva byť funkčný, tak opäť zavediem nový systém a zase mám chvíľu pokoj. Najťažšie je ho vymyslieť a zaviesť. Ale ako sa hovorí: Ťažko na cvičišti - ľahko na bojišti. 

Veď čo je najlepšie Feng shui? Poriadok a praktický systém, pri ktorom všetko má svoje miesto. 


Pri upratovaní je dobré, ak si zvyknete na časový rozvrh, ak si činnosti rozvrhnete do časových úsekov. 

Aspoň raz do roka  (ja to robím pred zimou a pred letom): 

Vyhádzať všetky skrine, zásuvky, botníky. Ak niečo už dlhšie nenosím, vyšlo z módy alebo som z toho vyšla ja:), vytriedim a niekomu darujem. Pre mňa je to už stagnujúca mŕtva energia, ktorá ma zbytočne brzdí vo vývoji. Pre obdarovaných je to nová pozitívna energia, ktorá im do života prinesie radosť a povzbudenie. Skrine, zásuvky a botníky poumývajte, môžete si do vody kvapnúť vonný olej, aby sa energie lepšie prečistili. Na očistu energií je najlepší ocot, ale éterické olejčeky voňajú krajšie. Veci, ktoré si chceme ponechať, pekne poukladáme tak, aby sme mali prehľad a vedeli ich vhodne skombinovať. Šatník má byť vzdušný, radostný, tvorivý. Dobré je odevy usporiadať podľa druhov - kostýmy, blúzky, nohavice, tričká, saká a pod. a tie potom usporiadať do tvorivého cyklu živlov:

voda - farba modrá, čierna, tmavo šedá, kvapky, vlnky, obláčiky
drevo - farba zelená, hnedá, kvety, listy, zvislé prúžky 
oheň - farba červená, ohnivo oranžová, ohnivo žltá, bordová, fialová, trojuholníky, vzory hrotov, cik - cak, všetky zvieracie motívy, tiež samotná koža zvierat
zem - farba zemitá žltá, oranžová, béžová, hnedá, káro, vodorovné prúžky
kov - farba biela, sivá, strieborná, zlatá, medená, lesklá metalická, bodky, kruhy, oblúky, špirály


Pre inšpiráciu a potešenie:

http://www.youtube.com/watch?v=6hAUgaOHSAI&feature=related

Vytrieďte všetky predmety v pivnici, v garáži, na povale. Poupratujte. 
Raz za 4 - 5 rokov vymaľujte nanovo celý príbytok. Dajte si urobiť projekt, aby ste vedeli aké farby použiť vzhľadom na svetovú stranu, na osobný živel človeka, na prítomné energie hviezd. 

Priebežne:

Prejdite po každej miestnosti v byte a pozorujte všetky predmety. Tie predmety, ktoré vysielajú energiu utrpenia (napr. ukrižovaný Ježiš), ťažkej práce, chudoby, nešťastia, samoty (obraz s jednou postavou)  a pod. treba odstrániť. Na ochranu príbytku si môžete zavesiť hladký krížik.

Skontrolujte všetky predmety od koho ich máte darované alebo zdedené, či neprinášajú zlé energie. Napr. starožitnosť od niekoho, kto mal zlý život alebo sám bol zlý, alebo nemal šťastie v láske, vytrieďte knižnicu s negatívnymi témami a názvami. Povyhadzujte všetky zlé spomienky – napr. dary, fotky, obrúčku z bývalého nevydareného manželstva. 
a pod. Ak máte zrkadlá z doby, kedy ste neboli šťastní, von s nimi. Oni si totiž všetko pamätajú. Prehodnoťte suveníry z dovoleniek. Z exotických krajín môžu byť zdrojom negatívnej energie.

Odstráňte všetky sušené kvety, ikebany – je to smrť kvietka, mŕtva energia. Odstráňte všetky kaktusy a iné kvety s pichliačmi alebo úzkymi listami – vystreľujú negatívnu energiu.

V byte musí všetko fungovať. Nefunkčné veci opraviť alebo vyhodiť. Vyhoďte obitý tanier, hrniec, hrnček, nefunkčný elektrospotrebič (alebo dajte opraviť), opravte zvonček pri dverách, ... a pod. 

Vytrieďte potraviny v chladničke i v komore. Vyhoďte nahnité ovocie či zeleninu. Je to predsa vaše zdravie a vaša hojnosť. Poumývajte chladničku octovou vodou.


Poumývajte dresy, sociálne zariadenia.

Haraburdie, ktoré vyčerpáva ducha a znepokojuje myseľ sú účtenky, upomienky, listy.. Urobte si v nich poriadok a založte do zakladačov. Očistite od nich pracovný stôl. Do zberu dajte noviny, letáky. Každý víkend si urobte poriadok v kabelke, v peňaženke, vo vreckách.

Každú miestnosť, okná, dvere, podlahu je dobré poumývať slabou octovou vodou alebo vodou, do ktorej dáte niekoľko kvapiek vonného oleja. Staré energie v miestnostiach vyčistiť dymením šalvie alebo vonnej tyčinky. Miestnosť zatvoriť (okná aj dvere) a chodiť s kadidlom v smere hodinových ručičiek tri krát po miestnosti a do každého kúta a do tejto očisty vložiť v myšlienkach svoj úmysel – napr. "Čistím tento priestor, aby tu boli len dobré energie." Potom otvoriť okno a spálené energie vypustiť von. Výborné je aj zvonenie na tibetskej miske alebo zvončeku, alebo len tlieskanie rukami či pustenie pozitívnej hudby. 

Vymeňte plachty, obliečky, záclony a závesy. Vyložte na slnko matrace, paplóny 
a vankúše, nech sa vykúpu v slnečných lúčoch.

Poriaďte interiér auta. Urobte poriadok v odkladacích skrinkách, v batožinovom priestore. Vyprášte koberčeky, povysávajte a poumývajte. Kadidlom očistite jeho interiér. Vložte pri tom svoj úmysel - napríklad - "Čistím energie, aby nás ochraňovali na cestách." Potom dym vypustite von. Dajte si do auta na ochranu obrázok alebo medailón Sv. Krištofa - patróna cestujúcich. Jeho môžete nosiť aj pri sebe - ochraňuje vás pri každom vašom kroku. V tomto roku 2012 dajte do auta na ochranu aj dvoch modrých vtáčikov, alebo prívesok modrého slona či nosorožca. Dajte auto umyť, naleštiť. 

Tak aký máte teraz pocit? Je to úžasná sloboda. Úžasná ľahkosť takto odhodiť svoje bremeno minulosti. Až keď takto dôkladne zbavíte váš príbytok všetkej negatívnej energie, otvorí sa vám priestor pre novú energiu, ktorá vám dá silu posunúť sa v živote ďalej. Svoj domov udržujte vždy čistý, vyvetraný, aby mohla v ňom prúdiť pozitívna energia. Aby vaša duša dostala krídla. Bude vám veľmi povďačná. A dá vám vnuknutie, akou cestou sa máte uberať. Stačí sa už len stíšiť a počúvať. 

S láskou 

                                       Janka




© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED



Prečítajte si tiež:  
http://eldhwen.wordpress.com/2012/08/31/pre-dnesny-spln-2/

Pozrite si film: Wayne Dyer - Premena
(české titulky spustíte, ak kliknete dole na lište tlačítko CC)
http://www.youtube.com/watch?v=wQEjg-ds4IY



streda 29. augusta 2012

Dobrá karma

Milí priatelia,

žijeme v neuveriteľne rýchlej dobe. Nie je to náhoda. Prišiel vek Vodnára. Do tohto veku sa rodia deti na jednej strane možno náročnejšie na výchovu (lebo im nerozumieme, chceme ich vtesnať do už prežitých štruktúr), ale vnútorne veľmi vnímavé a citlivé.
Vibrácie vesmíru sa zrýchľujú a začínajú čistiť, čo je nežiadúce. My, ktorí sme sa narodili v roku, ktorý začínal číslom jedna, sme egoistickí, samoľúbi. Zažili sme veľký technický pokrok, ale tým sme potlačili veľa prirodzeného, čo je ukryté v každom z nás. Prišiel čas, aby sme to znovu objavili. Je to jediná cesta, ktorá je správna a múdra.
A preto milí priatelia, zastavte sa na chvíľu, nechajte ten zhon. Choďte do prírody, sú tam teraz mimoriadne uzdravujúce energie. A zabudnite na všetko. Vnímajte len prítomnosť chvíle. 

Keď som začala písať tento blog, môj prvý príspevok bol o troch druhoch šťastia, ktoré človeka sprevádzajú. 

Nebeské šťastie je dané prvým nádychom na tejto matičke Zemi. Týmto nádychom sme dostali do vienka vibrácie planét, ktoré boli vtedy akurát usporiadané. No nie je to náhoda. My sme si toto šťastie vybrali sami, aby sme v škole života skúsili a zažili ľudí
a situácie, ktoré potrebujeme k rozvoju našej duše. A preto nie je náhoda, kto sú a akí sú naši rodičia, naši priatelia. Nesúďme ich, sú našim dobrom. 
Pozemské šťastie je druhé šťastie, ktoré sme si vybrali. Je to krajina, v ktorej žijeme. Je to mesto, v ktorom žijeme. Je to náš dom či byt, v ktorom žijeme. Toto šťastie máte teraz v moci ovplyvniť. Môžete sa presťahovať do krajšieho prostredia. Môžete si vylepšiť svoj domov, priniesť do neho kus prírody. Neviete ako? 

Som tu pre vás, aby som vám poradila. 


No a tretie šťastie je ľudské. Aj toto je vo vašich silách. Stačí sa len zmeniť. Zmeniť svoje myšlienky, zmeniť svoje správanie a príde vám dobrý osud. Jedna myšlienka sa mi veľmi páčila: Keď nám je dobre, tak buďme radi a keď prežívame krušné chvíle, tak tiež je v tom niečo pozitívne. Rozpúšťame si karmu. Odčiňujeme si to, čo sme iným spravili. Čistíme si svoju dušu, čistíme si svoju cestu za Svetlom. A o to práve  ide vo veku Vodnára. Mnohým možno pripraví náročné skúšky, aby sa očistili. Ale vy im môžete predísť. Ako? Prečítajte si, čo mám napísané pod záhlavím tohto bloku. Urobte každý deň aspoň jeden dobrý skutok.  

Napríklad pošlite kontakt na môj blog svojim blízkym, 

svojim priateľom.  Iste im urobíte radosť.




Nasledujúce vlastnosti vytvárajú dobrú karmu. 
Ich vibrácie majú menej než 14 Hz, preto sa dokážu napojiť na "Zdroj". 
Tým tiež prispievajú k nášmu zdraviu a k dobrému osudu.

(z knihy: Jiří Palka - Dukazy o existenci prevtelování a karmy)

Vibrácie, ktoré sa dostanú ku Zdroju:

Bezprostrednosť, spontánnosť,
bratstvo, pocit spolupatričnosti so všetkým stvorením,
radosť akú majú malé deti,
dobročinnosť, dobrota srdca, duchovná láska, dôvera
harmónia, rovnováha
inšpirácia
jemnosť, ohľaduplnosť, láskyplnosť,
istota o znovuzrodení, o spravodlivosti, o zmysle života
sebadisciplína, sebaovládanie, krása vnútorná a vonkajšia
láska k pravde i ku všetkému stvorenému, láskavosť
mier duše, miernosť vo všetkom
naplnenie, nedať sa vydráždiť a vyprovokovať
nezaujatosť a nezištnosť
objektívnosť, vnútorná čistota, čistota úmyslu, čistota mysle,
vnútorný jas, odovzdanie sa do rúk Božích,
odpovednosť, odriekanie, odvaha
zmeniť, čo sa dá zmeniť
trpezlivosť znášať, čo sa zmeniť nedá
múdrosť ich rozoznať
ochota ísť druhému v ústrety,
ochota ku spolupráci v dobrej veci, k pomoci, službe
opravdivosť, vrúcnosť
optimizmus, oslobodenie od negácie, od hrubých vibrácií nižších čakier,
vnútorná sloboda, otvorenosť, nezáludnosť
pevnosť, stálosť, poctivosť, čestnosť,
dodržiavanie slova a sľubu
pokora pred Stvorením, pokora, ochota prijať radu alebo pomoc od bytostí vyšších i nižších,
porozumenie, pochopenie druhého,
poslušnosť, schopnosť sa podriadiť,
pracovitosť, výkonnosť,
prostota múdreho človeka, pružnosť, priateľskosť, dobrý vzťah k ľuďom,
sebadôvera, sebaobetovanie, sebaovládanie, zhovievavosť,
schopnosť komunikovať, schopnosť odpúšťať,
schopnosť pustiť sa do novej veci, urobiť prvý krok, ísť novou cestou,
iniciatíva, skromnosť, znášanlivosť, tolerancia, súcitenie, spravodlivosť, sympatia,
úcta k životu, umenie rozjímať, meditovať, kontemplovať – (zastaviť myšlienky),
modliť sa, odriekavať mantry, pôstiť sa,
vnímať meditatívnu hudbu, nábožné spevy, sväté texty,
úsmevnosť, uznanie, vďačnosť, pochvala,
vedomie zmyslu, účelu života,
vegetariánstvo, vernosť, viera v dosiahnutiu zdravia, v zaistenej obživy,
stav bez priania

Tiež sa mi pozdáva myšlienka, že ak v jednom živote človek trie biedu, môže to byť príprava na ďalší život v hojnosti. Aby, keď bude mať nadostač, bol súcitný k ľuďom, ktorý budú odkázaní na pomoc.
A človek, ktorý má v jednom živote nadostač, veľkú hojnosť a nevie sa s ňou podeliť, môže o všetko prísť. Teraz alebo v budúcom živote bude žobrák, aby precitol, aby si osvojil súcit.
Nakoniec aj tak nám tu nič nepatrí. Nahí sa narodíme a tak aj odídeme.Naša je len duša a tá je cez materiálny svet trénovaná a skúšaná ako obstojí.
 Tiež je však pravda, že v materiálnom svete je dôležitá určitá istota. Ja ako Býk
a Prasiatko niečo o tom viem:) Pocit bezpečia nám umožňuje emočne, intelektuálne
i duchovne rásť.

Prečítajte si tiež tento článok:
http://eldhwen.wordpress.com/2012/08/29/najvacsie-umenie-je-prijat-svoj-zivot/

A pozrite posolstvá:





Postup objednania služby:

Začiatok formulára
Pošlite mi e-mail na jankag888@gmail.com
Ja vám pošlem dotazník.
Po doručení vyplneného dotazníka si dohodneme odmenu na základe rozsahu prác.
Pošlem vám buď číslo účtu alebo adresu bydliska, na ktorú môžete odmenu zaslať.
Prijatú platbu vám potvrdím e-mailom.
Do dvoch týždňov od vyplnenia dotazníka a zaslania odmeny vám doručím mailom hotový projekt.
Týmto moja práca nekončí. Kedykoľvek sa budete potrebovať so mnou poradiť, napíšte mi. 
A nemusí to byť len o projekte. 




sobota 18. augusta 2012

Číslo a osud

Každé číslo má svoju vibráciu. Ak je toto číslo priradené k domu či bytu, jeho vibrácia pôsobí na jeho obyvateľov. Môže pôsobiť pozitívne, prinášať do života harmóniu. Alebo prinášať nepokoj, prekážky, problémy.
Vo väčšine kultúr čísla hrajú dôležitú úlohu. Ľudia veria, že je dôležité mať dobré číslo domu či bytu, dobré číslo poznávacej značky auta, dobré číslo bankového účtu, dobré číslo účtu sociálneho poistenia, dobré telefónne číslo. Jedni čísla analyzujú také aké sú. Iní čísla sčitujú až pokiaľ im nevyjde výsledok v najjednoduchšej forme - základná číslovka.
Číňania veria, že každé číslo priťahuje do života ľudí osobitnú energiu. Čísla nesčitujú, ale hodnotia ich také, aké sú. Buď sú jin alebo jang. Buď zlé alebo dobré. Buď pri vyslovení znejú pozitívne alebo negatívne.
Ak na konci čísla domu, účtu, telefónu, auta a podobne je číslo 4 alebo 5, alebo číslo má veľa takýchto čísiel, potom to podľa východných kultúr prináša majiteľom negatívny osud. Domy s takýmito číslami obchádzajú. Takéto domy sa ťažko aj predávajú. Pri vyslovení týchto čísiel v čínskom jazyku, ich zvuk im pripomína negatívne vibrácie.
Naproti tomu číslo 2 je veľmi uznávané. Znamená dvojicu, partnerstvo, dobrý vzťah s partnerom, s deťmi, s príbuznými, s priateľmi, s obchodnými partnermi. Preto je vhodné, ak na obraze sú dva stromy, dva kvietky, dve postavy. Hlavne, ak dekorácia v rámci izieb je na juhozápade v oblasti vzťahov. Jeden by znamenal osamelosť, tri a viac neveru. V Číne sa aj svadobné dary dávajú v počte dva, alebo jeho násobku. Aby mladomanželom do života priniesli dobrý vzťah.
Dvojka znamená aj zdvojnásobenie, duplicitu. Ak je dvojka pred osmičkou, znamená to duplicitná hojnosť. Z čínskych znamení sa najviac používa symbol "dvojité šťastie". Tento symbol môžete nosiť pri sebe ako prívesok na retiazke alebo na kľúčenke.
Najsľubnejšie číslo, ktoré posudzujú podľa zvuku, je číslo 8, čo znamená bohatstvo. V súčasnej dobe je toto číslo skutočne najšťastnejšie a bude ešte niekoľko desaťročí. V Číne za takéto čísla áut či účtov sú ochotní zaplatiť nemalý poplatok, len aby im priniesli do života hojnosť. Osmička tiež symbolizuje nekonečno. Preto napríklad obrazy so symbolom nekonečna sú veľmi sľubné. Tiež dekorácie, napríklad v ráme nekonečné osmičky zo špagátu, majú výbornú vibráciu na pritiahnutie hojnosti do domu.


Za nekonečno sa považuje aj slovo, v ktorom sú po sebe dve písmená OO. Príkladom toho sú Google či Yahoo. Tiež výborné číslo je také, ktoré končí osmičkou a pred ňou sú dve nuly, čiže 008. Tiež je výborné číslo, ktoré končí osmičkou a pred ním je jednotka. Výborné pre podnikanie je číslo 888 alebo 328. Viete, čo znamená číslo 328? Číslo 3 je zmena, číslo 2 je duplicita a číslo 8 bohatstvo. Je to zmena k veľkému bohatstvu.
Z čínskych symbolov je najpoužívanejší "nekonečný uzol šťastia". Noste ho pri sebe, prinesie vám úspech. 


Ďalšie výborné číslo je 9. Jeho zvuk v čínštine znie ako dlhý život. Tiež prináša do života šťastné udalosti, napríklad svadbu, narodenie dieťatka a podobne.
Číslo 6 prináša do života nebeské požehnanie, podporu z nebies vo forme priateľov, ktorí sú vám ochotní vždy pomôcť, spoľahlivých obchodných partnerov, lebo aj tí sú vaši nápomocní priatelia. Ale prúdenie pomoci musí fungovať oboma smermi. Teda aj vy ste tí pomocníci pre iných. Toto číslo k vám bude priťahovať také energie, ktoré vám pomôžu ísť životom ľahšie.
Starobylá prax Feng shui považuje za dobré vibrácie čísla 1 - začiatok a 3 - zmena.
Takže, ak máte v adrese číslo, ktoré končí číslom 8, 9, 6, 3 alebo 1, je to dobré znamenie pre vás i pre kupcov. 
Cenu domu stanovte takú, aby mala šťastné čísla.
Uzatvárajte kúpnopredajnú zmluvu v deň, ktorý má v sebe šťastné čísla. 
Nie náhodou sa olympiáda v Pekingu konala 08/08/2008 o 08:08 hod. Bola naprogramovaná na úspech.

A čo na to numerológia?


Numerológovia pracujú s jednoduchými základnými číslicami. Zložité číslo postupne sčítavajú až kým nevznikne výsledok s jedným základným číslom. Napríklad číslo 538 upravíme takto: 5+3+8=16,   1+6=7

Teraz si môžete zistiť, aké vibrácie do života vám prináša váš dom, váš vchod a váš byt podľa postupu numerológie. To znemená, že zložitejšie čísla si postupne sčítajte na jedno základné.


1 – nezávislosť, rozhodnosť


Tento domov vám pomôže dosiahnuť nezávislosť a vodcovstvo. Však môžete pociťovať aj osamelé rána. Niekedy máte pocit, že všetko musíte robiť sám. V rodine je veľmi zložité udržať zdravé vzťahy. Každý z domácich sa chce realizovať vlastným spôsobom a nemieni sa prispôsobiť iným. Spoločné stolovanie je zriedkavé.


2- dvojica, stretávam sa

Tento domov vám poskytne veľa obchodných partnerstiev. Povaha tohto domova hovorí: „Môžem s tebou existovať, ale ... to a to musí nastať“. Problém je – treba veľa diplomacie a nájsť pokoj a rovnováhu. Niekto sa môže cítiť kontrolovaný alebo manipulovaný. Dôležité je, aby jeden druhému povedal, čo potrebuje. Dvojka nasycuje dom rôznymi emóciami. Vaše vzájomné vzťahy sa síce opierajú o partnerstvo a city, ale minca má aj druhú stránku: ustavičné zmeny nálad všetkých obyvateľov domu či bytu sú veľmi mučivé. Okrem toho deti môžu mať v budúcnosti problém s osamostatnením sa a samostatným životom.

3 – komunikácia, vyjadrujem sa

Tento domov má veľa tvorivých energií. Myšlienka je len idea, pokiaľ nenasleduje štruktúra. Jednotlivci môžu cítiť tvorivú explóziu, ale nemusia vedieť, čo robiť s touto energiou. Dom je skvelý pre spisovateľov a umelcov.
Trojka oznamuje, že ide o otvorený dom, najmä pre priateľov a známych. Treba si dať pozor, aby ho okolie nezačalo vnímať ako hotel, do ktorého sa každú chvíľu príde ktosi najesť či vyspať. Bývanie pod ,,trojkou´´ bude viac priať tzv. voľným zväzkom ako typickým manželstvám.


4 – úsilie, tvorivosť


Tento domov má veľa konštruktívnych myšlienok, ale môže tu byť pocit obmedzenia, pomalý rast. Je potrebné zachovať vaše bohatstvo, obmedzené množstvo prostriedkov. Vhodný je pre konzervatívne typy. Pre ostatných je stresujúci, najmä keď veci vyzerajú, ako by išli dole z kopca.
Štvorka garantuje bezpečnosť, rodinnú harmóniu. Každý z domácich sa bude snažiť plniť si svoje povinnosti. Treba si dávať pozor, aby zväzok žijúci ,,pod štvorkou´´ nezaviala nuda a každodenná rutina. Takisto pozor na zdravotné problémy a príliš materiálne zameranie členov rodiny.

5 – pohyb, mením sa, cestujem


Tento domov je domov zmeny. Jednotlivci žijú rýchlym tempom života. Náhle musia zmeniť šatník, kariéru. Vzťahy sú súčasťou osobnosti domova. Snaha zachovať a napredovať vytvára nepokoje. Podráždenosť, škandály a nehody sú veľmi pravdepodobné, pretože tempo je rýchle. Tento domov predurčuje vzostupy a pády. Päťka spôsobuje, že dom či byt bude plný rôznych emócií: tak radosti, ako aj zlosti. Naplnený atmosférou spontánnosti a slobody, to môže byť prednosťou či chybou – to záleží od charakteru obyvateľov. Nie je vylúčené, že vibrácia päťky spôsobí, že sa budete cítiť o niekoľko rokov mladší, čo žiaľ nebude dobre vplývať na stálosť vášho zväzku.



6 – cit, rezonujem

Kľúčové slovo pre tento domov je hodnota a harmónia. Dôležité je manželstvo, láska a rodina, umenie, krása a uznanie. Je tu jednoduché sa zamilovať, ale jediný problém je, že jednotlivec sa môže zamilovať do niekoho s úplne inými hodnotami. Vzniká nedostatok uspokojenia a depresia.
Šestka je priam vysnívaným číslom typickej rodiny. Bude priať upevneniu väzieb medzi domácimi. Harmonická vibrácia tohto čísla spôsobí, že oveľa ľahšie znesiete aj rôzne ťažkosti. Musíte si však dávať pozor, aby ste neprepadli lenivosti či závislostiam: objedaniu sa či opilstvu.

7 – múdrosť, snažím sa
 
Tento domov je hlboký mysliteľ. Či už sú to analytické myšlienky alebo duchovné myšlienky, môže vzniknúť ľahko zamilovaný nápad, ktorý sa uväzní v hlave. Tento domov môže byť príliš pohodlný.
Ak žijete v dome či v byte s týmto číslom, všimnite si, či medzi domácimi je ktosi obdarený autoritou – on tvorí základ rodiny. Ak takejto osoby niet, bude ťažké vytvoriť zdravú rodinu. Ale vibrácia čísla sedem môže byť veľmi nápomocná vašim študujúcim deťom.

8 – čin, dobývam
 

Tento domov je tvorcom obchodu a peňazí. Jednotlivci sú asertívni, tvrdí vyjednávači. Pracujú od svitania. Úspech nie je jednoduchý. Vzťahy môžu byť pre prácu a hmotné statky  obetované. Musia riešiť veľa karmických problémov. Treba sa držať morálky. Musíte rátať s mnohými investíciami do tohto domu či bytu. Opravy, zlepšenia, výmena zariadenia. Netrápte sa však pre financie. Osmička vám bude pomáhať ich získať, ale o rodinu sa musíte už postarať sami.

9 – oddanosť, pomáham
 
Je to číslo na oslavu priateľstva a súcitu pre ľudí. Jednotlivci zdieľajú a pomáhajú. Radi sa zúčastňujú spoločenských akcií.
V čase, keď žijete ,,pod číslom deväť´´ očakávajte veľa zmien vo svojom živote i v živote svojich spolubývajúcich. Nebojte sa ich, budú pre všetkých výhodné. Vibrácie tohto čísla, žiaľ, neprajú dlhodobým zväzkom, preto napríklad vaše deti dosť rýchlo opustia domov.




Každá negatívna vibrácia čísla domu či bytu sa dá ošetriť. Neviete ako? Ja vám poradím. 

Ak idete kupovať dom či byt, poraďte sa so mnou. 
Ak už bývate v jednom z deviatich tipov domov či bytov a ich číslo na vás pôsobí negatívne, zažívate v rodine stále nepríjemné či smutné skúsenosti, 




© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED



Postup objednania služby:

Začiatok formulára
Pošlite mi e-mail na jankag888@gmail.com
Ja vám pošlem dotazník.
Po doručení vyplneného dotazníka si dohodneme odmenu na základe rozsahu prác.
Pošlem vám buď číslo účtu alebo adresu bydliska, na ktorú môžete odmenu zaslať.
Prijatú platbu vám potvrdím e-mailom.
Do dvoch týždňov od vyplnenia dotazníka a zaslania odmeny vám doručím mailom hotový projekt.
Týmto moja práca nekončí. Kedykoľvek sa budete potrebovať so mnou poradiť, napíšte mi.
A nemusí to byť len o projekte.




sobota 11. augusta 2012

Domáci liek

V článku "Nebeské šťastie" som vás upozorňovala, aby ste si v tomto roku dávali pozor na zranenia. Neviem ako je to u vás, ale v mojej rodine i v mojom okolí sa vyskytlo viac než dosť zranení, poškodených kostí. Preto by som vám chcela poradiť domáci liek, ktorý kosti posilní. Málokto má vporiadku vápnik, preto je vhodné tento prírodný produkt pravidelne užívať. 
Keď boli u nás na návšteve priatelia z Írska, prvý krát ho jedli. Chutil im, ale pýtali sa, či to nie je droga :)
Ponúkla som ich schválne lekvárovými pirohmi posypanými mletým makom, cukrom a maslom. Je to pochúťka. Hovorím o maku. V západných krajinách je zakázaný, v obchodoch ho nekúpite. V našich končinách s ním deti rastú od malička. Samozrejme, že semená nášho kuchynského maku nie sú žiadna droga. Naopak, je to nenahraditeľný zdroj vápnika, fosforu, draslíka, horčíka, sodíka, železa, mangánu,medi, zinku, selénu, vitamínu E, vitamínu C a ďalších zložiek. 

Okrem bežných domácich receptov z maku vám chcem ponúknuť špeciálne, ktoré si môžete sami doma pripraviť a sú veľmi potrebné pre stavbu kostí. Je to výborná prevencia proti osteoporóze, pôsobí na zdravotný stav vlasov, nechtov a zubov. Železo na krvotvorbu. 

Nepečené guľky - minerálna bomba
Je dobré ich mať pripravené v chladničke a keď vám príde na chuť sladké, tak máte po čom siahnuť a viete, že nepriberiete a ešte sú zdravé. 

Ingrediencie:

250 g maku
100 g vlažských alebo lieskových orechov
100 g hrozienok
2 - 3 polievkové lyžice medu
kokosovú múčku na obaľovanie guliek

Opláchneme hrozienka pod tečúcou vodou, nakrájame nahrubo oriešky, zmiešame, zalejeme vodou tak, aby boli zakryté a dáme na 24 hodín do chladničky. Vody treba dať toľko, aby sa ingrediencie nasiakli. 
Na druhý deň zomelieme mak a spolu s medom pridáme do tejto masy. Vypracujeme zmes, z ktorej tvarujeme guľky a obaľujeme v kokosovej múčke.  
Môžete byť kreatívni a sčasti orechy nahradiť zdravými semiačkami slnečnice, ľanu a pod. 

Makové mlieko
Tento recept môžete použiť aj pri výrobe mandľového, kokosového či orechového mlieka
Do pohára dajte mak a zalejte ho vodou v pomere 1:5.
Cez noc ho nechajte postáť pri izbovej teplote. Ráno zmes poriadne zmixujte a potom preceďte cez jemné plátno. A mlieko je hotové. Môžete ho vypiť alebo pridať doň med alebo použiť pri výrobe kakaového nápoja. 
Nezaťažuje tráviaci systém ako kravské mlieko. A má oveľa viac vápnika. 
Pri výrobe orechového mlieka treba vodu viackrát scediť až kým nie je svetlá. 
Ak by ste mak, mandle, kokos či orechy, zomleli, stačí ich nechať stáť vo vode pri izbovej teplote štyri hodiny. Potom precediť a môžete piť. 

Takýto nápoj je zásaditý, veľmi zdravý pre náš organizmus. Pite ho preventívne.
Pomáha tiež pri menopauze, tehotenstve, puberte, pri problémoch so žlčníkom či pankreasom, upokojuje. 

Vynikajúci zdroj minerálov a vitamínov je v makovom oleji lisovanom za studena. Užíva sa pred jedlom ráno a večer jedna polievková lyžica. 






nedeľa 5. augusta 2012

Psychohygiena


Aby sa vám lepšie darilo, 
poďte si so mnou trochu prečistiť dušu. 
Trošku etikoterapie nám nezaškodí.


Sebaľútosť je hriech!
Každý z nás má rád, keď nás niekto pohladí, keď si nás niekto vypočuje, keď nám niekto rozumie, keď nás poľutuje. No nie je správne, keď upadneme do sebaľútosti. Niekto sa v nej umára a privodí si zákonite chorobu. Iní ju zneužívajú, aby niečo od okolia dosiahli. Tak či tak, nie je to správne. Trpíte vy i vaše okolie. Tak sa pozbierajte! Prišli ste na svet s nejakým poslaním, s príkazom niečo tvoriť a odovzdávať druhým. Robte, čo vás baví, to je váš talent  a pomáhajte svojim talentom, svojim darom druhým ľuďom. A ľudia za vaše dobré skutky vám radi aj zaplatia, ak sú pre nich užitočné. Ako nám bolo povedané? Modli sa a pracuj! Neopovážte sa ľutovať! Do vienka ste dostali všetko, čo k životu potrebujete. Otázka šťastia je ukrytá vo vás. Je to vaše rozhodnutie, či život prežijete v šťastí, alebo v nešťastí. Tak načo ho premárniť! Šťastie nie je veľkosť majetku. Mnohí bohatí ľudia majú všetko, len nie šťastie. Tým nechcem povedať, že majetok je hriech. V žiadnom prípade. Naopak, budujte si svoje prostredie, nech je krásne. Nech sa v ňom cítite ako v raji. Ja keď sa pozriem na náš domov, tak sa usmievam. Mám v ňom také zariadenie a dekorácie, ktoré mi pri pohľade na ne vyvolávajú úsmev, radosť. Obklopte sa ľuďmi veselými, priateľskými. Takýchto ľudí k sebe pritiahnete len vtedy, keď aj vy budete žiariť optimizmom. Nikto nie je rád v prítomnosti zamračených a ľútostivých ľudí. 

Odpustiť, odpustiť  a ešte raz odpustiť! 
Kým to nedokážete, hromadíte si v sebe choroby a bránite svojmu šťastiu.  Všetky krivdy, zlosť, nenávisť hodiť za hlavu. Netrpte pre iných! Odpustiť! Aj sebe. Nech vás netrápi hriech iných. To je ich rozhodnutie. A ich karma. Veď ako sa máme modliť - ..."odpusť nám naše viny, ako i my odpúšťame svojim vinníkom"... Keď pocítite slobodu, vtedy ste odpustili. A či aj vy občas nepotrebujete, aby vám bolo odpustené?

Žiak sa pýta svojho majstra:
„Majstre, ako sa mám naučiť odpúšťať?“
A majster hovorí: „Nauč sa neodsudzovať.“





Sú mnohé príčiny, prečo ľudia ubližujú. Ale ak ubližujú, majú málo lásky. Lebo kto má v sebe lásku, neublíži. 
„Ale každému, kto ťa udrie po pravom líci,
obráť k nemu aj druhé.“

To neznamená, že sa máte nechať otĺkať. To znamená, že mu máte ukázať inú stránku života, tú lepšiu, láskavejšiu. Je veľa zatrpknutých ľudí. Priam volajú po láske. Len nikto ich nepočuje. Nikto im nerozumie. Každý ich odsudzuje. Každý sa ich stráni. A možno by stačilo sa im milo prihovoriť, úctivo ich pozdraviť. Ukázať im lásku. Prejaviť im úctu.  
Viete prečo smrteľné hriechy - ako je pýcha, lakomstvo, závisť, hnev, smilstvo, obžerstvo a lenivosť - sú smrteľné? Lebo človeku škodia a v extrémnych prípadoch dovedú predčasne do hrobu. Ja viem, že majú aj iný duchovný následok, ale môj blog nie je o kázňach.   

Nekŕmim – neriešim!
Inak povedané – nepripúšťať a netrápiť sa nad starosťami iných. Ak im vieme pomôcť, pomôžme. Ale vypustiť ich trápenie z hlavy. Tým im nepomôžeme a nám sa zbierajú choroby. Každý je zodpovedný sám za seba. Nie sme zodpovední za iných. Iba ak za najbližší rodinný kruh. Aj to s mierou. Nelipnúť na "dospelých deťoch", lebo ich brzdíme vo vývoji a nám každý ich nezdar potom škodí zdraviu. Sú dospelé, oni tak chcú žiť. Majú právo na svoje voľby, pokusy a omyly. Len tak ich duša narastie. Keď budete "dospelému dieťaťu" zametať cestičku, ublížite jemu aj sebe. Nepripútavajte si ich k sebe, lebo inak nikdy nedospejú.

Smiech! 
Zo smiechu a dobrej nálady ešte nikto neochorel, ale zo zlej  áno. Každý deň si naordinujte smiech. Každý deň vstaňte a rozhodnite sa pre pekný usmiaty deň. 

 U nás v rodine sa traduje už po niekoľko generácií: 

Daj – bude ti dané, praj – bude ti priane.

Môžem potvrdiť, že to zaručene funguje. Od malička som to naše deti učila a vždy žasli nad tým, ako to funguje. Dnes je to pre ne samozrejmá súčasť života. Z hľadiska Feng shui je to o energiách. Mŕtve energie nám nič dobré neprinesú, naopak. Treba ich rozhýbať, nezištne darovať a príde nám dar, priať a aj nám príde požehnanie. Nikdy pri darovaní neočakávajme, že sa nám to od obdarovaného vráti. Nemusí sa vrátiť. Bolo to naše rozhodnutie. Nie je povinný sa nám revanšovať. Inak budete zbytočne prežívať sklamanie. Ale bude to vaša vina. Nebojte sa, dar k vám príde. Nečakane a od inokiaľ. Aj požehnanie. Božie zákony fungujú ako švajčiarske hodinky. Len im treba porozumieť. Zákon príčiny a následku je pre ľudstvo najznámejší zákon. Na jeho princípe je postavené súdnictvo všade vo svete. Akurát človek je tvor omylný a nie vždy spravodlivý. Ale Boží zákon nikdy! Ak vyšleme zlo, vráti sa k nám, ak dobro, tiež sa vráti k nám. A viete, čo je najlacnejší a pritom najkrajší dar?  

SRDEČNÝ ÚSMEV!


Motivačný film

piatok 3. augusta 2012

Kupujete dom alebo byt? II. časť

V prvej časti som sa venovala okoliu domu. Teraz sa pozrieme na nehnuteľnosť. Čo si treba všímať, ak kupujete nehnuteľnosť? 
Určite si každý pozriete fasádu domu, či je kvalitne urobená, v akom je stave. Či je dom zateplený a čím je zateplený. Či má dom energetický certifikát. Na Slovensku bol obrovský boom zateplovať domy polystyrénom. Teraz ľudia zistili, že v zime sa im v byte tvoria plesne a v lete chodia doma v hrubých ponožkách, pretože sa múry nevyhrejú. Sú ako v chladničke. Polystyrénom sa vypĺňajú prenosné chladničky, aby v lete neprepúšťali teplo k potravinám. 
Ak idete stavať dom, tak máte možnosť si vybrať, akým materiálom ho zateplíte. Vždy je najlepší ekologický materiál. Napríklad minerálna vlna, ale treba zachovať bezpečnosť pri práci pri jej manipulácii.  Jej drobné čiastočky sú nebezpečné a pri manipulácii lietajú ovzduším. Výborným prírodným materiálom je celulózová izolácia. Papier má výborné izolačné vlastnosti a má dlhú trvácnosť. Drevo je prírodný materiál, ktorý sa odjakživa používal na stavbu príbytkov. Veď si predstavte, aké dlhé roky vydrží taká knižka. Kedysi sa u nás stavali hlinené domy. Ľudia mali aj podlahu z ubitej hliny. Je to prírodný materiál, ktorý má mimoriadne dobré účinky na zdravie ľudí a mnoho ďalších nenahraditeľných vlastností. Údajne 1/6 ľudstva žije v hlinených príbytkoch. Stavebníctvo v súčasnosti znovuobjavuje tento prírodný a dostupný materiál. Buď sa používa ako nosný materiál, alebo namiesto omietky v interiéry. Má výbornú zvukovú a tepelnú izoláciu. Výborná je kombinácia hlinených nosných prvkov s fúkanou celulózou. Hlina reguluje v dome vlhkosť, pohlcuje škodlivé výpary, pohlcuje elektrosmog a z ľudí odsáva choroby
a odovzdáva ich zemi.

Pozrite si tiež článok - Živly liečia II. - Granderovu technológiu pri výrobe tehál


Nevhodné domy na bývanie sú typu OKÁL. Hlavne tie skôr postavené. Dielce sa vyrábali z drevotriesky, ktorá bola spájaná formaldehydom. Táto látka sa uvoľňuje do ovzdušia
a je zdraviu škodlivá. A čo je ešte škodlivejšie - vnútorný plášť, ktorý sa vyrábal
z azbestocementových dosiek. Toto je skutočne nebezpečná látka pre zdravie človeka. Ak máte doma ešte takúto izoláciu napríklad okolo svietidiel, tak ju v rukaviciach odstráňte a uložte na skládku odpadu na to určenú.


Zloženie vody a pôdy na Slovensku

Vyberte si zdravé prostredie na bývanie:




Pri obhliadke domu si iste pozriete, v akom stave je strecha. Ekologická strecha by mala byť pokrytá prírodným materiálom, napríklad pálenými hlinenými škridlami. Vyrábajú sa aj betónové čí drevené škridle. Pre obytné domy nie sú vhodné plastové škridle. Strecha by mala byť riešená v živle oheň. Všimnite si veže kostolov, všetky sú špicaté a ohnivej, červenej farby. Od pradávna ľudia stavali takéto strechy aj na svojich príbytkoch, lebo verili, že sa im dostáva tak nebeského požehnania. Oheň je spájaný
s nebeskou Láskou. "Ja som svetlo sveta".


Niekedy sa zvykla dávať na strechu soška kohúta, aby dom ochránil pred požiarom.
A predstavte si, že vo Feng shui sa tiež kohút používa pred požiarom, ale tým ľudským - nežiadúcim emóciám. V každom prípade sú ľudia v takomto dome, pod takouto strechou pokojnejší. Ale ak už spomínam strechu, musím aj povedať, že spanie v podkroví, pod šikmým stropom je zdraviu škodlivé. 
Na obhliadku nehnuteľnosti nezabudnite so sebou zobrať stavebného statika, ktorý vám zodpovedne posúdi statiku domu. Zistite tiež, v akom stave sú elektrické rozvody,
v akom stave sú potrubia na pitnú vodu, plynové prípojky.
Hlavné vstupné dvere do domu musia byť dominantné. Mnohé americké domy majú dominantné garážové dvere a vchod do domu nenápadný. To nie je správne. Vchodové dvere majú byť primerané k veľkosti domu, ani malé, ani veľké. 
Ďalšia vec, ktorú si treba všimnúť, je pôdorys domu či bytu. Dom, a platí to aj pre byt, má mať pravidelný pravouhlý tvar. Buď štvorec alebo obdĺžnik. Ideálny tvar obdĺžnika je, ak pomer strán je 1:2 alebo 3:4.
Ak má dom či byt nepravidelný tvar, vznikajú v príslušných svetových stranách výbežky alebo chýbajúce časti. Tieto nepravidelnosti prinášajú do osudov ľudí rôzne nežiadúce udalosti, podľa toho, o akú svetovú stranu ide a či tam chýba časť domu, alebo je navyše. Tieto nepravidelnosti sa dajú korigovať určitými nápravnými prostriedkami. Ak už máte dom alebo byt s takýmto nepravidelným pôdorysom, napíšte mi. Je pravdepodobne potrebná ich náprava. 
Pravidelný pôdorys musí byť na juhozápade a severozápade. Toto je najdôležitejšia podmienka, aby rodina bola šťastná, aby otec a mama, žena a muž mali rovnaké postavenie, aby mali harmonický vzťah, aby ich zdravie nebolo oslabené, či ohrozené, aby ich kariéra nebola oslabená.
Tam, kde chýba juhozápadný roh, vzťahy v rodine sú ohrozené, ženy sú utláčané, utekajú z domu, deti majú o to menšiu starostlivosť, ženy trpia gynekologickými chorobami, dcéry si ťažšie hľadajú vhodného partnera, ženy sa nedožívajú vyššieho veku alebo sa rozvádzajú. Ani výbežok, palác navyše, nie je žiadna výhra. Iba ak tak pre slobodné ženy, ktoré netúžia mať partnera. Ak už v takomto dome či byte bývate, napíšte mi. 
Ak v pôdoryse chýba severozápadný roh alebo jeho časť, tiež to nie je dobré. Muž môže mať zdravotné problémy, nedostatok vitality, problémy so zamestnávateľom, uteká
z domu, veľa cestuje, viac sa venuje koníčkom ako rodine. Rodina má málo skutočných priateľov. 
Ale ak je na severozápade výčnelok navyše, to je ten lepší prípad. Rodina sa bude zaoberať charitou, bude sa zaujímať o svojich blížnych, bude nápomocná, bude ochraňovať slabších, bude mať sociálne cítenie. 
Takto by sme si mohli analyzovať všetky svetové strany na pôdoryse domu či bytu. Ja to aj v skutočnosti vždy v projekte robím. Sú to aj presné merania, ktoré ukážu, či ide o chýbajúcu časť, alebo časť navyše. Takéto nepravidelné časti vytvárajú aj otvorené lodžie. Ale zase vysunuté otvorené balkóny sa nepočítajú do pôdorysu a teda nevytvárajú nepravidelný pôdorys. 

Vždy sa mi potvrdilo, že pôdorys domu či bytu prináša jeho obyvateľom 

osud.
Preto, ak je vo vašom pôdoryse akákoľvek nepravidelnosť, 

niečo vám to prináša. 

Ak chcete vedieť čo a ako to liečiť, 

tak mi napíšte. 


Tiež si všímajte, ako je umiestnené vnútorné schodište. Veľmi nevhodné je schodište, ktoré mieri k hlavným vchodovým dverám. V takomto dome sa neudržia peniaze
a častokrát takéto domy sú aj na predaj, pretože ich majitelia nedokážu financovať. Tiež nie je vhodné schodište v centre domu. Centrum domu či bytu  má byť voľné, priestranné, nezapratané. Tu sa zbiehajú i rozdeľujú energie z celého príbytku. Centrum znamená vitalitu obyvateľov. Ak by tu bolo schodište, vznikne tak akoby komín, kadiaľ energia uniká a oslabuje všetky životné oblasti obyvateľov. V cente domu či bytu nie je vhodný ani žiaden kotol či krb. Jednak je to živel oheň, ktorý by bol pre centrum dosť agresívny a jednak klasický krb má tiež komín, kadiaľ by energia unikala. Do centra nepatrí ani živel voda. Teda žiadna fontána, akvárium a pod. Mohla by ohroziť zdravie muža, otca, manžela. 
Ďalšími problematickými miestami sú kúpelne a WC. Kedysi naši predkovia mali WC mimo domu. Vo východných krajinách tiež. Sú to predsa len miesta, kde sa zbavujeme biologického odpadu, ktorý poškodzuje energie v miestnosti a kanálmi odteká priaznivá energia. Veľká móda je mať veľké kúpeľne či viac kúpeľní. A ešte k tomu aj kúpeľňu spojenú so spálňou. Videla som kúpeľne, ktoré boli so spálňou predelené priehľadným sklom, alebo dokonca mali vaňu rovno v spálni. Nuž sú bytoví dizajnéri a sú bytoví dizajnéri. Kúpeľňa má byť primeraná, ani malá ani veľká. Tak, aby ste sa v nej pohodlne cítili. WC nemá dôvod byť veľké. Majú byť každé v osobitnej uzatvorenej miestnosti
a s dobrým vetraním. Ideálne na vetranie je okienko. V bytoch býva ventilátor, ktorý odvádza paru do šachty. Kúpeľňu a WC treba ošetriť, aby sa zmiernil dopad na osud obyvateľov. Ako ich ošetriť, to vie len poradca Feng shui. Nevhodný je byt či dom, ktorý má kúpeľňu či WC v centre, v strede pôdorysu. 
Je ešte veľa ďalších vecí, ktorých si treba všímať pri kúpe domu či bytu. Napríklad rozloženie miestností, rozloženie dverí, okien, umiestnenie krbu, sporáka. Nikdy nesmie byť živel oheň, teda sporák, krb, kotol a podobne na severozápade! Mimoriadne poškodzuje muža, otca, hlavu rodiny. Tento smer je nebeským šťastím. Prichádzajú z neho rôzne druhy pomoci pre muža a pre rodinu. Je to nebeská brána, pri ktorej nesmie byť oheň.  
Treba tiež vedieť, či dom alebo byt je vhodný pre konkrétnych kupujúcich. 

Ale to je už skôr na poradcu. 


Postup objednania služby:

Začiatok formulára
Pošlite mi e-mail na jankag888@gmail.com
Ja vám pošlem dotazník.
Po doručení vyplneného dotazníka si dohodneme odmenu na základe rozsahu prác.
Pošlem vám buď číslo účtu alebo adresu bydliska, na ktorú môžete odmenu zaslať.
Prijatú platbu vám potvrdím e-mailom.
Do dvoch týždňov od vyplnenia dotazníka a zaslania odmeny vám doručím mailom hotový projekt.
Týmto moja práca nekončí. Kedykoľvek sa budete potrebovať so mnou poradiť, napíšte mi.
A nemusí to byť len o projekte.