Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


nedeľa 30. decembra 2012

Čo prinesie rok 2013

Rok 2013 je rokom nových začiatkov. Rokom vymazania starého a vykročenia novou cestou. Preto, ak máte pocit stagnácie, je nutné zmeniť svoje myslenie, svoje prostredie, svoj život. Je to rok veľkého duchovného prebudenia.
Začína sa 4. februára 2013 o 00:31 hod. 
Jednoduché to budú mať ľudia, ktorí sa narodili v roku Tigra či Byvola. Bude im priať šťastie najmä v oblasti navýšenia svojho bohatstva. Každému podľa svojich predstáv 
o bohatstve. Potkan pod vplyvom bielej hviezdy bude mať úspech najmä v pracovnej oblasti a tiež si ľahšie vyberie správnu životnú cestu. Kanec a Pes pod vplyvom nebeského šťastia budú mať lepšiu karmu a podporu z nebies cez vplyvných ľudí. Možno budú aj viac cestovať. Šťastie v láske a tiež v osobnom rozvoji budú mať ľudia narodení v roku Draka a Hada. Ľudia narodení v roku Koňa budú mať tiež viac šťastia, úspechov a šťastných rodinných udalostí. Ľudia narodení v roku Ovce a Opice si musia dávať pozor na zdravie, v roku Kohúta na agresivitu a v roku Zajaca na nedorozumenia. 
Rok 2013 je pod vplyvom vodného Hada. Bude to rok kultivovanejšieho spôsobu života, rok rozvoja kultúry, divadla, hudby, literatúry, elegantnej módy, kultivovaného správania, harmonickejšieho a zdravšieho bývania. Rok rozvoja vedy, obchodu a priemyslu. Rok lásky a románikov. Rok ľudskejšieho správania nadriadených k podriadeným. Autority a silní ľudia budú viac nápomocní. Treba však týmto rokom kráčať opatrne. Všetko si preveriť. Nič neriskovať a nehrať hazardné hry. 
Z pohľadu ročných lietajúcich hviezd to bude rok zavŕšenia zemských katastrof, politických afér, štátnych prevratov, bankrotov. 

V strednej Európe je potrebné zachovať pokoj. Najobávanejšia hviezda # 5, ktorá bude v tomto roku pôsobiť v strede, je nevyspytateľná a veľmi nebezpečná. Môže spôsobiť nešťastia vo všetkých oblastiach života, ak nezachováme pokoj a ticho. Neodporúčajú sa nepokoje, demonštrácie, ani hlučné bujaré zábavy či ohňostroje. Stredná Európa je 
v súčasnosti kolískou duchovného rozvoja. Tu vidno, ako všetko so všetkými súvisí. Aj hviezda sa upokojí, ak sa budeme venovať viac svojmu duchovnému rozvoju. Na Slovensku sa objavila zaujímavá myšlienka. Aby si ľudia adoptovali niektorého z politikov a modlili sa za jeho činy. Toto je príklad tej správnej pokojnej a účinnej cesty. Potom aj tento rok prežijeme v pokoji. Pozor na priebeh tehotenstva, aj na onkologické choroby, epidémie, či náhle zlyhania. V tichu a v pokore rok zvládneme. 
Vo východných krajinách môžu narastať nepokoje, alebo súdne spory so západom 
o značkové výrobky. Tiež je možné odhalenie ďalších toxických potravín, ktoré poškodzujú pečeň. Lietajúca hviezda # 3 tomu nasvedčuje. Pozor na nervové zrútenie, na dedičské konanie, rodinné krádeže, nepokoj v rodinách. Západné krajiny by mali viac dohliadnuť na bezpečnosť pri práci so strojmi, prístrojmi, nástrojmi, bezpečnosť pri cestovaní, tiež na priemyselné krádeže či nepremyslené vládne či firemné projekty. Nie sú vylúčené ani nepokoje až agresivita vyvolaná vládnymi opatreniami či sexuálne škandály. Viac mladých žien bude vo vedúcich funkciách. Pozor na požiare. Juhozápad môže mať zdravotné problémy, najmä v oblasti tráviacej sústavy či stavov úzkosti z neistoty. Najmä ženy. Treba dávať väčší pozor na potraviny, ktoré konzumujete. Tiež na priebeh tehotenstva. Lesbické páry sa môžu dožadovať svojich práv. Pozor na zosuvy pôdy, zemetrasenia, aj na bankroty či nútené rozpredávanie pozemkov či domov. 
Na juhovýchode bude prekvitať láska, ale aj romániky, nevera, pozor na  dýchacie cesty a tiež na samovraždy. Tiež literatúra a akademické vzdelanie a z nich osobná prosperita. Ľudia sa budú venovať viac osobnému rozvoju. Preto, ak plánujete romantickú dovolenku, alebo ak hľadáte inšpiráciu pri písaní kníh, tak Austrália v tomto roku je vhodný výber.  Juh bude v znamení šťastia, zvýšenia sebavedomia, šťastných rodinných udalostí, ale pozor na vzbĺknutie negatívnych vášní, ktoré žiadnej krajine neprospievajú. Možno sa bude rodiť viac synov.  Prichádza prísľub budúcej prosperity. Severozápad bude pod nebeskou ochranou, ľudia si budú viac pomáhať. Tiež sa očakáva duchovné prebudenie ľudí v širšom meradle a nasmerovanie na zmysluplnejšiu karmu. Vyhnite sa nepokojom a nezdravému egu. Venujte sa svojej kariére, máte šancu na povýšenie a lepší príjem. Týka sa to najmä mužov. Firmy sa budú fúzovať. Môže do popredia vstúpiť aj otázka náboženstiev. Je potrebné riešiť situácie pokojnou cestou. Na severovýchode sa očakáva najväčší rozvoj. Zemitá hviezda naznačuje rozvoj poľnohospodárstva i stavebníctva. Sú možné aj objavy nálezísk zlata či iných vzácnych surovín. Všetko pôjde radostne.  Bude prekvitať láska, zdravie, šťastie, bohatstvo, podnikanie.  
Ľudí v severných krajinách čaká rozvoj pracovných miest, osobnej kariéry, povýšenia aj nasmerovanie na správnu životnú cestu. Preto, ak sa rozhodujete pre prácu 
v zahraničí, tak sever je dobrá voľba. Zvlášť pre mladých mužov v oblasti komunikácie a počítačových sietí. 




Všetkým Vám želám veľa šťastia v nastávajúcom roku 2013
a pri skultúrňovaní Vášho domova či pracoviska 
a nasmerovaní Vášho života
som Vám nápomocná. 


S láskou
           
                                                                         Janka



© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED




Prečítajte si tiež:







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára