Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


utorok 4. septembra 2012

Upokojenie

Milí priatelia,
aj vy niekedy pociťujete vo svojom vnútri úzkosť? Aj vás občas niekto nahnevá a neviete sa z toho dlho spamätať? Čo robíte v takých chvíľach? Niekto sa možno vyplače, iný vykričí. A niekto to dusí v sebe.
Ako sa týchto nepríjemných pocitov zbaviť?

Ja používam viacej terapií:

1. Našťastie mám sa komu vyrozprávať a napätie ustúpi. Aj riešenie sa nájde.

2. Naučila som sa neútočiť. Ako sa hovorí - "Zlá zelina nevyhynie". A je to skutočne pravda. Ak máte so zlým človekom nedorozumenie a on na vás stále útočí, stačí ak aj myšlienkami na diaľku, nerobte to čo on. Neútočte! Ani v myšlienkach. Na tomto svete je to zariadené tak, že ten zlý človek sa vašimi útokmi nabíja a je ešte horší. A vy sa vyčerpávate a v extrémnych prípadoch ten jemný dobrý človek aj umrie. Preto citliví ľudia, ktorí sa nevedia brániť, bývajú najvážnejšie chorí. Ale čo s tým?
(Prečítaje si aj príspevok - Psychohygiena.) 

Dnes vám chcem poradiť, ako sa bránim ja pred takýmito energetickými útokmi a je to účinné. 
Vyčlente si tanierik, ktorý budete používať len na tento účel. V žiadnom prípade ho viac nepoužívajte v kuchyni na pokrmy. Položte naň štyri biele čajové sviečky a okolo nich posypte kuchynskú soľ. Soľ bude zbierať, pohlcovať negatívne vibrácie z prostredia. Zapáľte sviečky. A povedzte: "Pokoj s tebou". Počas horenia sviečok už s tanierikom nehýbte. Sviečky nechajte dohorieť. Nakoniec obsah tanierika vyhoďte do kontajnera na smeti. Ak máte možnosť, takéto energie sa najlepšie odsávajú zakopané v zemi. Vykopať jamu, vložiť obsah tanierika a zahrabať. 
Vyskúšajte. Uvidíte, že sa upokojíte. 
Tento rituál som si urobila práve dnes, lebo mám na starosti väčší počet ľudí a nie vždy je to v pohode. Ale ja už áno:)

Pokoj s tebou.


3. Tento rok je hašterivá hviezda na juhozápade. Niekde sa môžu vzťahy vyostrovať
a prečistiť. Inak povedané rozísť. V niektorých prípadoch to môže byť skutočné oslobodenie. Pretože násilné zotrvanie v náročných vzťahoch prináša slabšiemu jedincovi stiahnutý žalúdok a chorobu.
Ale ak viete, že vaše nedorozumenia sú zlúčiteľné s vašim ďalším spolunažívaním
a viete, že to môže spôsobovať v tomto roku energia hviezdy. Viete sa brániť. Prečítajte si príspevok - Ochrana vzťahov v roku 2012, aj komentáre pod článkom.



4. Masírovanie prstov prinesie úľavu:

palec - ak máte z niečoho obavy, je mentálny

ukazovák - ak máte z niečoho strach, súvisí s egom

prostredník - súvisí so sexom a tiež ak sa na niekoho hneváte, ak sa hneváte na  muža - masírujte si pravý prostredník, ak sa hneváte na ženu - masírujte si ľavý prostredník

prstenník - súvisí so vzťahmi, masírujte si ho,ak ste smutní

malíček - súvisí s rodinou a s predstieraním



5. Vždy sa snažte byť nad vecou. Predstavte si, že sa na to celé okolo vás pozeráte ako na divadelné predstavenie. Veď ono aj je. Náš pozemský svet je ilúzia. Odohrávajú sa tu rôzne scény, ktoré majú ľuďom - dušiam - pomôcť narásť, zjemniť, vyžarovať svetlo. V tomto divadle treba byť režisérom. Pozorovať ako hrajú iní a ako hrám ja. A režírovať samého seba. Ako hovorí JUDr. Eduard Tomáš - treba sa odhmotniť. Má tým na mysli - nechať dušu vystúpiť z tela, aby sa dokázala pozerať na všetko zhora, z vtáčej perspektívy. Odporúčam tohto múdreho mystika si vypočuť. Na You tube má tuším 12 videí. 



Všetko zlo je založené na strachu. Niekto má strach, že príde o majetok a preto môže byť agresívny.  Niekto má strach, že ostane sám a preto je žiarlivý. Niekto má strach, že nebude uznávaný a preto ponižuje iných. Niekto má strach, že nie je dosť dobrý odborník a preto robí na pracovisku intrigy. Niekto má strach z budúcnosti, nevie, čo ho čaká
a preto je uzavretý alebo výbušný. Zbavte sa strachu. Zbavte sa svojho utrpenia.
V budúcom príspevku vám poviem, ako sa ho zbaviť.


Eckhart Tolle




© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED



Prečítajte si tiež:
http://eldhwen.wordpress.com/2012/10/23/neprebirejte-negativitu-druhych-do-sve-reakce-na-ne/







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára