Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


utorok 25. septembra 2012

Raj na Zemi - voľné energie II.

 Viac než 90 % ľudí pred smrťou ľutuje, 

že sa nevenovali viac svojim blízkym. 


Až vtedy si človek uvedomí skutočnú hodnotu života. Preto sa nedajte nikým a ničím zotročiť, zneužívať, manipulovať. Nedávajte celý svoj produktívny život len práci, zamestnávateľom. Prichádza zlatá doba. Nečistia sa len vzťahy v rodinách, ako som to spomínala v článku Raj na Zemi - voľné energie I., ale očistou prechádza aj celá nefunkčná a zneužitá ekonomika. Aj naša Zem je živý organizmus ako sme my, dokonca na vyššej úrovni, aj ona sa očisťuje od negatívnych energií. Tieto procesy môžu na mnohých ľudí doliehať ťažšie. Mnohí prídu o prácu, pretože budú fabriky i banky krachovať. Už sa to deje dlhšie. Ale je to nutný očistný proces. Nikto nemá právo nikoho zneužívať a stavať ho do pozície otroka. Preto to neberte tragicky. Verte mi, že je to potom skutočné vykúpenie a ja viem, o čom hovorím. Všetko je súčasťou Božieho plánu a o nás je vždy postarané. Ak ste prišli o prácu, tak je čas, aby ste si oddýchli. Vašou úlohou je len cítiť lásku a pokoj. Alebo vás čaká pokojnejšia ľudskejšia práca. Dôležité je, aby ste ten "Raj na Zemi" mali vytvorený vo svojich rodinách.  Všetko je vporiadku.

To sa len čistí zrno od pliev.

Práve dnes som sa dočítala, že Slovensko má z EÚ najväčší nárast ľudí, ktorí sa musia liečiť na depresiu. Tak nech sa vlády spamätajú a dovolia využívať voľné zdroje energií pre nás všetkých. Sú takmer zadarmo. Len sa na ne napojiť a máme v domoch takmer zadarmo teplo, len sa na ne napojiť a máme pohon auta takmer zadarmo. A čo voda? Slovensko je vodnou veľmocou. Kde zakopnete, tam vytryskne prameň. Ako to, že za ňu platíme čoraz viac? Tak ako je životne dôležitý kyslík, tak je aj voda. Kto môže rozhodovať o prírodných životne dôležitých zdrojoch? Kto dostal právo naše životy takto držať v hrsti?
Pani Danielle Mitterandová, manželka bývalého francúzskeho prezidenta, bola neúnavnou bojovníčkou za to, aby voda bola pre každého človeka tejto planéty voľne dostupná. Ona už dávno odhalila aj to, že pod rúškom globalizácie sa skrýva cieľ ovládnuť celý svet. 
Staré štruktúry vykorisťovateľskej ekonomiky majú už po zenite. Verím, že rok 2012, kedy sa majú otvoriť naše  pravé hemisféry mozgov a začneme viac vnímať a prijímať voľné zdroje energií aj my samotní ľudia, bude prelomový a začne sa viac myslieť na človeka a na matku Zem.


Raj na Zemi je všade vôkol nás. Len mu treba porozumieť a načiahnuť ruku. Každý človek má právo na dôstojný život. Aby mal všetko, čo k životu potrebuje, aby nemusel ťažko pracovať, len vedieť vnímať a prijímať energie a zhmotňovať svoje želania. Aby mal dostatok času na svojich blízkych a tiež dostatok času na rozjímanie, ďakovanie, dostatok času na Stvoriteľa.
Naša matka Zem mala byť a ona aj je takýmto rajom, kde by mohli ľudia žiť v šťastí a v láske k Bohu i medzi sebou. Máme tu všetko, čo k životu potrebujeme. Stačí prírode
a hviezdam porozumieť. Stačí ich vedieť vnímať.
Ja som vyrastala v rodine zlepšovateľa. Otecko mal na konte niekoľko zaregistrovaných patentov a stovky zlepšovacích návrhov. Aj keď bol veľmi vzdelaný, nebol to rozum, ktorý by mu riešil technické hádanky. Na nočnom stolíku mal vždy zápisník a ceruzku. Keď mu prišlo v noci vnuknutie, hneď si to zapísal, aby do rána na to nezabudol. Čo myslíte, čo som robila ja ako čerstvá inžinierka?
Zápisník a pero! A zlepšovacie návrhy sa len tak sypali. Zarábala som na nich vtedy tri razy viac, ako som mala plat. Aj tieto články tiež píšem len tak, ako mi prichádzajú vnuknutia. Každý máme v sebe tento dar. Len ho treba rozvíjať. Otvoriť sa energiám
a viac nepotrebujete. Príde nápad, zrealizujete ho a hotovo. Nepotrebujete byť závislí na almužne a ešte sa aj klaňať. Dnes majú mladí ľudia toľko možností, ktoré sa nám kedysi ani nesnívali. Študujte, snívajte a tvorte. A tešte sa zo života.

Veď sa pozrite na vtáčatko. Každý deň si nájde potravu. Načo by honobilo, veď je pre neho všetkého dosť. A ešte ako k tomu krásne spieva. Zobáčik pri speve dvíha k nebesiam a ďakuje za všetko. A  všetkým rozdáva radosť. Na nás ľudí sa pozerá z výšky, z perspektívy, ako sa tu dole plahočíme namiesto toho, aby sme vnímali tú krásu okolo seba. Vtáčik má Boží plán v sebe zakódovaný. On vie, že je o neho postarané dnes, aj zajtra, aj nabudúce. Má v sebe vnútorný kompas, ktorým sa riadi pri lete a vie, na ktorých miestach sa môže nabíjať energiou, aby taký dlhý let do teplých krajín zvládol. Nepotrebuje k tomu drahý benzín. Všetko, čo potrebuje, vie kde má hľadať.

A čo taký človek? Veď sme vyššia bytosť ako ten vtáčik či iný živočích. Kde to všetko človek stratil? Ja vám poviem kde. V nenásytnosti. Jedinec chce viac, ako vôbec vie spotrebovať. Na to viac a ešte viac potrebuje otrokov a potrebuje územie, kde by mohol ešte vyplieniť našu Zem. A tak človek otupel.  Už nepozoruje oblohu, už nepozoruje prírodu. A to je účelom a cieľom zbohatlíkov a samozvancov.
Podriadil sa a zbytočne platí za drahé energie. Na tom sa nabaľujú ďalší a ponúkajú rôzne meracie systémy týchto drahých energií. A človek len platí, aby sa mali jedinci dobre, namiesto toho, aby si svoju výplatu aj s rodinou zmysluplne užil. Namiesto toho, aby využíval energie hviezd, Slnka a Zeme.



Na TV Spektrum - v súčasnosti beží prírodopisný dokument: 

ZVÍŘECÍ REKORDMAN IV. #02 - STAVITELÉ A NÁVRHÁŘI
Odporúčam si ho pozrieť. Aká úžasná je zvieracia ríša.
Odkiaľ berú všetky tie poznatky o stavaní svojich príbytkov.
Človek len nedávno objavil papier, osy ho vyrábajú na stavbu svojich
príbytkov od svojho počiatku. Termity zase svoje príbytky stavajú vždy v smere sever - juh.
Pavúk nikdy nerobil skúšky z pružnosti - pevnosti. A predsa jeho dielo je veľkolepé.
Človek nedokáže vyrobiť materiál, ktorý by bol taký pružný a pevný.
Ani vtáča nepozná teóriu statiky. Zato jeho domčeky sú presne nadimenzované.





Na našu Zem sa začali rodiť krásne krištáľové bytosti. Deti, ktoré všetko intenzívne vnímajú. Tak ich neudusme. A učme sa od nich. To sú bytosti, ktoré nás naučia to, čo kedysi starodávne národy ovládali.

Svedomie - pozorne si vypočujte, ako nás vidia naše deti:



Každý človek má v sebe obrovskú silu myšlienok. Každý človek má v sebe obrovskú silu svetla. Je na každom jedincovi, ako s touto energiou naloží. Vesmír, či duchovný svet nepozná naše pozemské profesie. On nevie, že som advokát a preto som musel aj poslúžiť zlu. On nevie, že pracujem vo finančnej mašinérii a preto som musel ožobračovať ľudí. Existuje len akcia a reakcia. Len to, čo si zasadíš, to si aj zožneš. Žiadne profesie nezachránia. A najmä vlády, nech sa spamätajú a nech sa vedecký výskum začne využívať pre dobro ľudí, nie pre vojenské účely. Mnoho úžasných vecí je už objavených, tak nech už nie sú viac pred ľuďmi ukrývané. Výskum platíme my všetci, už sme tu mali mať dávno zariadenia na voľné energie, aby sme sa mali všetci dobre. Neplatíme výskum na to, aby sme ovládali iných ľudí.


K bohatým


Nech je požehnaný človek, ktorý vymyslel internet. V budúcnosti ľudia budú fungovať cez telepatiu, cez intuíciu, cez prijímanie voľných energií z vesmíru. Ale kým to znovu v sebe objavíme, môžeme sa spájať na celom svete cez internet. A sama to vidím, že ľudia hľadajú a spájajú sa pre dobro našej planéty. A hľadajú sa prirodzené zdroje energie, ktoré sú každému k dispozícii a takmer zadarmo. Mnohé sú už dávno objavené, ale ...


Voľné energie - nájdite si čas a trpezlivo a pozorne si vypočujte a pozrite prednášku aj prezentáciu alchýmie. Dá vám to viac, ako programy v našej TV.






Pyramídy v Gíze  boli antény.


Veľká Pyramída


Veľká pyramída je v skutočnosti ako veľká anténa. Pôvodne bola obložená bielym vápencom, ktorý spôsoboval, že žiarila a leskla sa. Na vrchole pyramídy sa vznášal mamutí kryštál. Okolo tohto kryštálu bol okraj z rýdzeho zlata. Vrcholový kameň sa naozaj vznášal v priestore mierne nad pyramídou kvôli obrovským množstvám energie, ktorá prúdili nahor zo stredu Zeme.

Existuje podzemná šachta, ktorá vedie dole hlboko do Zeme priamo v strede pyramídy. V tejto šachte boli mikrovlnné generátory. V srdci vrcholového kameňa bola archa zmluvy. Občas bol vrcholový kameň vymenený za medený alebo za Lapis lazuli.

Archy zmluvy bolo potrebné nabíjať použitím mentálnej sily. Akonáhle bola nabitá, fungovala samostatne, ale táto činnosť vyžadovala veľkého duchovného zasvätenca 

a Majstra. Veľká pyramída spolu s vrcholovým kameňom a s archou zmluvy v jeho vnútri rozvádzala svetlo a energiu po celom Egypte.
Každá z pyramíd fungovala ako silový generátor, hlavne keď na nej sídlila archa zmluvy. Archa bola ako psychotronický generátor, alebo miniatúrny jadrový reaktor, ale bez nebezpečného žiarenia našich jadrových elektrární.

Veľká pyramída bola vlastne prijímač kozmickej energie a tiež vysielač vlastnej planetárnej energie Zeme. Veľká pyramída bola vytvorená takým spôsobom, aby bola úplne zladená s kozmickým prúdením našej slnečnej sústavy a samotného veľkého centrálneho Slnka.

Kryštálovo zlatý vrcholový kameň fungoval ako tretie oko celej planéty. Kryštálový vrcholový kameň tiež slúžil ako univezálne komunikačné zariadenie, ktoré umožňovalo „hlasu Boha“ a Duchovnej hierarchii, aby ich bolo počuť oveľa jednoduchším spôsobom. Predstavte si, že tieto poznatky mali ľudia už pred 10 000 rokmi!










A čo naše domy?

 

Aj vo východných krajinách už pred 5 000 rokmi vedeli, že uzatvorené stavby sú obrovským vysielačom a hlavne prijímačom energií. Energií nielen zo Zeme, ale hlavne z nebeských telies. Tieto generátory, obydlia, vedeli presne osadiť, otočiť tak, aby boli prijímačmi blahodárnych energií pre ľudí. Tieto vedomosti boli v Číne prísne utajované 
a mohol ich využívať len cisársky dvor. Neskôr sa tieto poznatky zverejnili, tradovali sa z generácie na generáciu a neustále sa zdokonalovali. Bolo obdobie, kedy boli opäť zakázané. Ale veľkí majstri toto múdre učenie zachovali.  Toto je takisto využívanie voľných zdrojov energií bez platenia účtov za ne. Aj keď ich mnohí nebudete priamo pociťovať, ale oni pôsobia. A môžu pôsobiť na váš život blahodárne, ak viete, ako ich pritiahnuť. Ak je dom otočený nevhodne, prúdia do neho hlavným smerom nepriaznivé energie hviezd a tie treba vedieť ošetriť, aby sa zmiernilo ich pôsobenie.

Poradcovia Feng shui, ktorí pracujeme s energiami hviezd, ich dobre poznáme. 
Vieme presne osadiť dom do terénu, aby mohol prijímať úžasné vesmírne energie súhvezdia Veľkého voza. Tieto energie hviezd sa potom v živote človeka, obyvateľa domu, prejavujú v podobe ľahšieho a bohatšieho života.
Vieme, akú povrchovú úpravu - farbu fasády, tvar a farbu strechy, má mať ten ktorý dom, aby sa stal prijímačom energií. Vieme, aké energie prúdia do každej miestnosti a ako ich využiť. Ten, kto sa tomuto krásnemu a múdremu učeniu skutočne intenzívne venuje, vie toho veľmi veľa a vie odborne poradiť. Preto je na škodu veci, že sa tieto poznatky neučia na architektúre. Stačí sa pozrieť na naše strakaté sídliska, bez hlavy a päty. Tak sa nečudujme, že po uliciach chodia ľudia so zvesenou hlavou. Bez energie a bez elánu. 



TV Markíza 

Príklad vhodnosti farieb konkrétneho domu: 

 

Do tohto domu po ukončení jeho rekonštrukcie budú prúdiť zo západu blahodárne energie hviezdy # 8, čo pre jeho obyvateľov znamená hojnosť a požehnanie. Tieto energie majú charakter živlu zem a domy, ktoré budú vhodne farebne nastavené na toto prúdenie, budú výbornými prijímačmi tejto hviezdnej energie. Je to v súčasnosti najblahodárnejšia energia. Podobne ako Veľká pyramída, ktorá mala povrch z bieleho žiarivého vápenca, aj tento dom s povrchom žiarivej vanilkovej farby a s ekologickou fasádou, bude fungovať ako prijímač. Základ domu je navrhnutý v matnej mandľovej farbe, ktorá pôsobí ako uzemnenie, stabilita a podporuje prijímanie energie Zeme - prijímanie pozemského šťastia - viď článok Tri šťastia.  Vrch a strecha domu je v tmavo vínovej farbe, ktorá je symbolom ohňa a je prijímačom nebeského šťastia. Všimnite si, že aj veže kostolov sú v tejto farbe. Nie je to náhoda. Je to anténa, prijímač nebeských signálov. Najideálnejšia strecha na prijímanie voľných energií je sedlová. Dom má tvar ležatého kvádra, čo je pre prijímanie spomínanej voľnej energie hviezdy # 8 výborné.

Pozn.: S obľubou sa na fasádu domu používa jemná marhuľová farba. Na túto farbu si treba dávať pozor, pretože môže do života priniesť neveru. To je dlhými rokmi odskúšaná skúsenosť. Najmä u starších párov. Mladí, ktorí si hľadajú životného partnera alebo prežívajú zamilovanie, práve naopak, môžu mať túto marhuľovú farbu. Podporuje zamilovanosť. To sa týka ako farby domu, tak aj farby stien v ňom. 

Ak idete maľovať fasádu, vždy si najprv farbu vyskúšajte na ploche 1 x 1 m a priložte 
k domu. Takúto vzorku si pozrite z každej strany pri dennom svetle.



Vidíte aj nižšie na obrázku, že fasáda mala byť vanilková, ale pod každým uhlom pohľadu sa mení a niekedy ide do marhuľova. Je to o svetelnosti.




Tak vôbec neváhajte, ak idete stavať dom, či ma máte osloviť. Ani tí, ktorí idete robiť rekonštrukciu domu či bytu. Aj každá miestnosť potrebuje iné vyžarovanie a prijímanie energií. Nie je lepšia investícia, ako do svojho zdravia, šťastia  a dostatku všetkého. A to vám prinesú voľné hviezdne energie, ktoré bude váš dom prijímať.   
Prežijete šťastnejší život a budete mať viac času na svojich blízkych. 



Všetkým nám želám Raj na Zemi. 


S láskou 

                     Janka 



© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED










Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára