Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


štvrtok 14. júna 2012

Tri šťastia




Milí priatelia, 

medzi Nebom a Zemou je mnoho vecí, o ktorých nevieme, alebo ktorým nerozumieme. Možno preto, že im nevenujeme svoju pozornosť alebo nevieme, kde na ne hľadať odpoveď. 
Určite mnohí z vás si kladú otázku, prečo práve mne sa toto 
v živote stále opakuje, prečo ja nemám také šťastie ako iný človek. Staroveké východné učenia dávajú odpovede na vaše otázky. Sú preverené a stále overované tisíckami rokov. 


Človeka v živote sprevádzajú tri druhy šťastia:

34 % nebeské   Tien Chai – dostaneme prvým nádychom pri narodení, je predurčené našim osudom a nedá sa zmeniť. Toto šťastie predurčuje, kedy sme sa narodili a tiež do akej rodiny sme sa narodili. To, že sme sa narodili na istom mieste v danom čase, či sa nám to páči alebo nie, naši rodičia a miesto, kde žijeme bude pôsobiť na kvalitu nášho života. Nakoniec sme si to sami vybrali, aby sme sa v škole života niečo nové naučili a duchovne podrástli.
(astrológia)

33 % pozemské   Ti Chai – vplyv prostredia na naše šťastie. Naše šťastie ovplyvňuje okolie a prostredie, v ktorom žijeme. V širšom kontexte tu môžeme zahrnúť sociálne, politické a ekonomické podmienky krajiny. Dokonca aj okolie, v ktorom pracujeme pôsobí na kvalitu nášho života. Realizáciou Feng shui vieme v našich domovoch a pracovnom prostredí uskutočniť zmeny, ktoré nám môžu zlepšiť tento druh šťastia. Preto, ak nám nie je súdené dobré pozemské šťastie, dobrou energiou a zrealizovanými nápravami, v našom domove vieme zlepšiť naše celkové šťastie. Práve Feng shui vášho domova vám pomôže urobiť rozhodujúce zmeny v živote.
(geomantia a akupunktúra prostredia - Feng shui)

33 %  ľudské  Ren Chai – dar slobodnej vôle (skutky, práca, osobná iniciatíva, postoj k životu, vzdelanie a osobný rast,  morálka, charakter ako láskavosť, pracovitosť, poctivosť, odpustenia a pod.)

Milí priatelia, 
poznáte svoje tri druhy šťastia?  Viete, ako skvalitniť svoj život? Chýba vám láska? Chýbajú vám priatelia? Deti? Zdravie? Práca? Obchodné príležitosti? 
Napíšte mi. Rada vám pomôžem. 
Aj vy môžete patriť medzi šťastných ľudí, ktorým som ukázala cestu. 


             S láskou      

               jankag888@gmail.com






© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára