Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


sobota 30. júna 2012

Striebornou lyžicou

Sú ľudia, ktorí sú už od malička predurčení jedávať striebornou lyžicou. Títo ľudia to iste majú za odmenu. Preto im netreba závidieť. Treba im priať. A iste sa prišli niečo naučiť do bohatej rodiny. Napríklad Budha. Bol indický princ, ktorý do dospelosti si užíval nesmierneho bohatstva. Ale prišiel čas, kedy zistil, že na svete je aj chudoba, choroba, smrť. A zanechal bohatstvo, rodinu a vydal sa hľadať pravé šťastie. 

Sú ľudia, ktorí tiež jedia striebornou lyžicou, ale museli prejsť náročnú životnú cestu, aby mohli žiť v blahobyte. Častokrát za cenu zdravia, za cenu obetovania rodiny. Bezsenných nocí a stresu. Netreba im závidieť, treba im priať. Takýmto náročným životom žijú stále, aby si tú lyžicu svojou námahou zaslúžili. Nenarodili sa pod šťastnou hviezdou ako tí prví, svoje miesto v živote si musia zaslúžiť tvrdou prácou. 

Sú ľudia, ktorí si vyberú skratku, aby sa k tej striebornej lyžici dostali. Je to ich voľba, ich cesta. Netreba im závidieť. V nebesiach je to zariadené tak, že platia zákony, ktoré sú rovnaké pre každého. Cesta skratkou je krátka. Kto sa na ňu vydá, musí s tým počítať. 

A sú ľudia, ktorí pochopili, že existuje aj iná cesta, aby žili v šťastí. Aby netýrali svoje telo a svoju dušu hektickým nezmyselným životným štýlom. Tiež museli prejsť náročnou cestou, aby to pochopili. Aby pochopili, že každý človek je sám o sebe šťastie. Že je nádherná božská bytosť, ktorá je pokojná a blažená. K tomuto bodu spejeme všetci, len každý ho hľadáme inou cestou. 
Títo ľudia pochopili nebeské zákony. Ako hore, tak dole. Ako v Nebi, tak i na Zemi. A komunikujú s "Nebom". Lebo všetko sa odohrá najprv tam, v duchovnej ríši, až potom sa to zhmotní a vieme to až potom vidieť a uchopiť. 

Preto mnohí úspešní ľudia ako napríklad Donald Trump, rodina Hiltonovcov a iní bohatí ľudia majú svojich poradcov Feng shui. Svoje domáce i obchodné priestory majú nastavené tak, aby jasne dali symbolmi Nebesiam najavo, že chcú a sú úspešní. Ich harmonické prostredie ich v úspechu podporuje. 


Vyberte si aj vy cestu, ktorá vás bude podporovať.



Veľa úspechov.                                   

                                                 Janka


Ak sa vám tento príspevok páčil, prosím kliknite nižšie na značku KanKan 
"Pači sa mi to" a môžete mi napísať aj pekný komentár.
Aby som vedela, či vám moje články prinášajú úžitok. Ďakujem.






















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára